E2r

Hvordan man bruger bærbare klapborde

Sammenklappelig møbler er en genial opfindelse, der lader dig gemme en utrolig mængde plads i disse tider, hvor maksimal pladsudnyttelse er opmuntret og mindre opholdsområder er foretrukket af husejere. Har du din egen klapbord og muligvis klapstole til at gå med det giver dig mulighed for at bruge ekstra plads til noget andet, eller lyse op i stedet lidt ved at have bredere åbne rum. Det er også en god måde at underholde gæster og gøre dem føler, at de altid velkomne og tænkt på. På grund af deres alsidighed, størrelse og let ejendom, er klapborde bærbar-perfekt til camping ture, skovture, eller når du bare har brug for en ekstra forhøjet overflade. Så hvad er dit valg? Nedenfor er et par bærbare klapbord muligheder, du kan vælge fra eller kan forsøge at bygge videre på egen hånd.

Hvordan man bruger bærbare klapborde. Drop-blad eller gateleg bord.
Hvordan man bruger bærbare klapborde. Drop-blad eller gateleg bord.

  • Drop-blad eller Gateleg bord. Denne form for klapbord har været brugt siden det 16. århundrede for at spare spisning rum. Da tabeller kun blev brugt til et par timer, og antallet af mennesker, det vil rumme er variabel, den tidlige engelske gjort brug af drop-blad tabelformat, så de kan blot tilføje eller reducere overfladearealet når det er nødvendigt. Denne klapbord er udformet på en sådan måde, at pladen har en hovedsektion, der forbliver, når den ene eller begge hængslede flapper foldes ned ved siden af ​​bordets ben, vertikalt hængende fra den stationære sektion, når den ikke er i brug. Det kan have en vilkårlig form-rund, rektangulær eller kvadratisk. Det er ikke blot stilfuld. Det er også en fantastisk valg, der virker meget godt med overfyldte rum. Der er mange steder, der tilbyder denne type produkt, ligesom diningroomsdirect.com , homedecorators.com og også på Walmart.

  • Sammenklappelige bord. Populært anvendes som en camping tabel, en sammenklappelig tabel har følgende hoveddele: en tabel top og to ben, som er hængslet sammen ved midten, og hvis øverste dele er begge fastgjort til undersiden af ​​bordpladen. Dette gør en slags saks-forbindelse i centrum, der giver dig mulighed for at skjule tabellen for lettere opbevaring, der kræver minimal plads. Denne klapbord virker ved hjælp af en frigivelse låsesystem, som er placeret under bordpladen og giver dig kontrol over højden. Dette kan være i form af rygge eller huller, gennem hvilke benene kan indsættes eller skydes igennem. Ved at bruge den samme idé, er der andre eksisterende tabel planer, der er ens i strukturen. Du kan få det custom-made, tilføjer ekstra plads til en kop kaffe holder, servietter, eller en lille pakke for redskaber, kan som alle skal indarbejdes i assemblage. Kvaliteten af ​​sammenklappelige borde bliver mindre i tiden fra ekstensiv eller ru brug.

De populære materialer, der anvendes til klapborde er træ, aluminium og plast, som alle lige give dig en pæn og robust ekstra arbejdsplads.

Et træ klapbord er et elegant valg, når du ønsker at øge din spisestue eller køkken plads. Det giver det en hjemlig, klassisk look, der vil passe bedst sammen med resten af ​​dit træmøbler. En aluminium klapbord, på den anden side, er perfekt til cafeterier, udendørs aktiviteter som picnics, garage reparationer og andre arbejdsomkostninger, der kræver en hårdere overflade til at udføre dit arbejde. Plastic klapborde er mere populært anvendes i stuen, mens du ser en film, spise udendørs eller i parken, tegning værelser eller som et ekstra bord ved siden af ​​din computer skrivebord. Det er nemt at bruge og rydde op. Du kan benytte sig af dine egne klapborde på isenkræmmere eller på nogen Walmart filialer på landsplan.