E2r

Hvordan man laver et træ krydderihylde

Krydderier slå måltider til store måltider

Krydderier slå måltider til store måltider. Hvis du nyder at eksperimentere med forskellige krydderier, chancerne er du har en enorm samling af flasker af krydderier i dit køkken. Mens du måske være i stand til at piske op store måltider, holde dit køkken organiseret vil udgøre en udfordring. Flasker af krydderier spredt i dit køkken vil endda forvirre dig. Under et træ krydderihylde, bygget til dine specifikke behov, vil hjælpe dig med at organisere din krydderi samling.

Finde en krydderihylde, der passer til netop dine behov er også udfordrende. Nogle krydderi stativer er enten for dybt eller alt for overfladisk til at holde flaskerne. Nogle krydderi stativer har enten for mange eller for få slots til at holde flasker. Gør dit eget krydderihylde er en lettere opgave end at finde én.

Hvordan man laver et træ krydderihylde. Tjek de lokale butikker for let tilgængelige krydderi stativer.
Hvordan man laver et træ krydderihylde. Tjek de lokale butikker for let tilgængelige krydderi stativer.

Før du begynder at gøre din krydderihylde, træffe afgørelse om, hvor du vil være montering det. Når du har besluttet at følge disse trin:

  • Tjek de lokale butikker for let tilgængelige krydderi stativer. Overveje fordele og ulemper ved de designs og beslutte, hvilken en du gerne vil kopiere. Du kan også tjekke forskellige designs, der er tilgængelige på internettet.
  • Når du har designet i tankerne, skitsere det ud på et papir, herunder dimensioner. Du kan overveje at gøre differentieret krydderihylde med forskellige base-bredder til at holde forskellige størrelser af flasker.
  • Saml de materialer, som du har brug for: Træ, der er 1 3/8 tomme med 1 7/8 tommer, krydsfiner, målebånd eller en lineal, bordrundsav, sandpapir, hammer og søm. Maple træ er bedst til dette projekt.
  • Brug krydsfiner bunden af ​​din krydderihylde. Brug en blyant til at markere krydsfiner på hvor at skære. Mål bruge din lineal eller målebånd, tjekke dit design for korrekt måling.
  • For at få den korrekte måling, samle din krydderi flasker og gruppere dem sammen efter, hvordan du vil have dem til at blive vist. Du kan bruge flasken størrelse som reference. Hvis du har besluttet på den gruppering, få den største flaske i gruppen og placere den på toppen af ​​det anvendte uslebne krydsfiner.
  • Giv omkring en halv tomme godtgørelse derefter linje siderne af flasken. Dette er, hvor du vil være savning. Som for længden af ​​basen, måle, hvor mange flasker du vil placere i hver række, og derefter give en lille godtgørelse. Sørg for at du overveje størrelsen på væggen, hvor du vil montere krydderihylde.
  • Oplevede træ i størrelsen af den ramme, som du får brug for. Lav en frame-lignende struktur og en bagside til din krydderihylde. Brug hammeren til søm træet på plads. Gør tykkelsen af ​​dit træ på samme måde som den største planke af krydsfiner, som du vil bruge til din base.


Når du har naglet alle sider

Når du har naglet alle sider, din træ krydderihylde er klar. Du kan bruge en polyurethan maling til pels rack. Påfør tre lag, lade det tørre i mellem lagene. Vedhæft en stærk kabel, hvis du ønsker at hænge det med en ledning. Alternativt kan du bore et hul i øverste del af krydderihylde at hænge det på et søm.