E2r

Sådan at blege drivtømmer

Drivtømmer er sådan en stor accent

Drivtømmer er sådan en stor accent. I sig selv er dette materiale blevet en stor medium for kunstprojekter, især i realm af møbeldesign og landskabspleje. Driftwood har også været meget populær for sit potentiale i akvarium design. Det giver fisk i akvariet en kunstig alligevel naturligt udseende skjulested, hvor de kunne lægge deres æg eller endda skjule fra blænding af akvarium lys.

Driftwood taget fra en nærliggende sø kan være en ganske risikabelt ny introduktion til en husstand akvarium. De søer og floder kan være kilden til mange infektioner og bakterier, der kan være uforenelige med de nuværende betingelser for en husstand akvarium. Meget pleje skal overholdes i at sikre, at den vilje til at øge den æstetiske værdi af et akvarium ikke kompromitterer sikkerheden af ​​dine finner venner.

Sådan at blege drivtømmer. De fleste drivtømmer ville have en forholdsvis mørk farve.
Sådan at blege drivtømmer. De fleste drivtømmer ville have en forholdsvis mørk farve.

Her er hvordan du blege drivtømmer, kan det være til møbler eller dit akvarium:

  1. De fleste drivtømmer ville have en forholdsvis mørk farve. Dette skyldes, at træet har været udsat for en masse vand og generelt blive gennemblødt og vandlidende skaber denne meget korkagtig kig på træ. Når det tørrer det dog lyser op i en beskidt brun slags nuance.
  2. At blege træet, ville du brug for en stor balje eller et kar. Størrelsen af ​​dette fartøj ville være afhængig af, hvor stor en stykke drivtømmer, der skal blegning er.
  3. For at starte processen med blegning, tilsæt fem dele rent vand til beholderen. Bland i en del af blegemiddel. Du kan bruge vasketøj blegemiddel til dette formål. For at tydeliggøre, en 1:5 forhold mellem blegemiddel til vand betyder, at hvis du lægger 5 liter vand, bør du sætte en liter blegemiddel.
  4. Mængden af ​​vand eller blegemiddel bør afgøres af det beløb, der er nødvendig for at gennemvæde drivtømmer og fuldt nedsænke det i opløsningen.
  5. Hvis drivtømmer flyder, kan du binde den med et stykke snor fastgjort til en vægtet anker til at holde træet ned.
  6. Den blegning proces ikke kun gøre træet har en lysere nuance, det giver dig også mulighed for at dræbe de uønskede bakterier og bakterier fra de krinkelkroge inde og på overfladen af ​​drivtømmer.
  7. Soak et stykke træ for omkring en uge. Skift vand hver dag, da handlen materiale (bakterier osv) og de uønskede stoffer ofte ender i vandet.
  8. For at sikre at ingen resterende blegemiddel er tilbage inde i skoven, sættetid træstykket for omkring en uge i rent vand, før du bruger den i et akvarium display. Giv træet en dejlig skyl under rindende vand eller en slange til at sikre, at det er ren nok til en tank.

For at sikre, at du gør tingene rigtigt i dette projekt

For at sikre, at du gør tingene rigtigt i dette projekt, du virkelig nødt til at spænde ned og tage din tid. Der er ingen rushing blegning drivtømmer. Hvis der er farvning i vandet, bare lad din vandpumpe og filtreringssystem tage sig af dette problem.