E2r

Sådan genoprettes dækker stol puder

Du kan puste nyt liv til møbler ved at ændre stol dække eller polstring. Med nogle stof og få materialer, kan du nemt gøre dette projekt selv, og det tager kun lidt tid.

Du kan re-dækker dine stol puder i et par nemme trin. Her er hvordan.

Sådan genoprettes dækker stol puder. Bestem stolene, du ønsker at arbejde på.
Sådan genoprettes dækker stol puder. Bestem stolene, du ønsker at arbejde på.

  • Bestem stolene, du ønsker at arbejde på. Du kan nemt udskifte de fleste køkken stole eller spisestue stolebetræk selv. Men for større opgaver som sofaer og loveseats, kan du ønsker at tage det til de professionelle, da det tager en hel del arbejde at få det gjort til større møbler.
  • Unzip den gamle og isæt den nye. Hvis du har en stol pude, som du simpelthen placeret over dine eksisterende sæder. Det er meget nemt at udskifte dækslet. Løsne stolehynde fra bagsiden af ​​sædet og derefter udpakke gamle dæksel. Vær omhyggelig med ikke at trække stoffet for meget, eller det kan rippe i sømmene. Dernæst får den nye sæde dækning, at du vil erstatte den gamle med. Forsigtigt kram stolehynde i det nye betræk. Sørg for at guffe i hjørnerne af puden. Forsigtigt lyne op stolen dække derefter placere stolehynde tilbage på sædet. Hvis stolehynde kommer med slips, gå videre og re-binde hynden tilbage til sædet for den ikke flytter sig rundt, når du sidder på den.
  • Forbered dine materialer. Hvis du har en stol pude, der er knyttet til selve stolen, kan du stadig ændre forsiden af sædet. Du skal bruge en firkant af stof, der er nok til at dække sædet, men har omkring to til tre inches af overskydende stof, så du kan vedhæfte det til sædet. Du skal bruge en skruetrækker og en stof hæftemaskine. Du skal bruge en saks til at klippe og trimme stoffet. Hvis du ønsker at øge polstring af sædet, få nogle ekstra polstring. Du skal bruge et målebånd til at måle stoffet.
  • Fjern sædet. Få stolen og forsøge at skubbe sædet fra under stolen. Hvis den er fastgjort med skruer, gå videre og skru den. Når du har sædet, kan du nu begynde at måle stoffet og polstring du får brug for. Placér stoffet over sædet pad, så du kan måle, hvor meget du får brug for. Skåret ud i stoffet efter behov.
  • Fjern den klud. Tag den gamle betrækket. Du kan normalt trække dette fra eller lirke de gamle hæfteklammer, så du kan få dugen.
  • Udskift sædet. Placer den nye polstring og dækker på sædet. Du ønsker måske at bruge nogle rugby eller lim pistol til at fastgøre klud. Træk på den modsatte ender, så du har en god pasform. Staple stoffet på den skovklædte del af sædet. Gå rundt om sædet, indtil du er færdig.


Når du ændrer forsiden af ​​stolen puder, vil du føle, at du har købt et helt nyt sæt af sæder.