E2r

Beregning konkret footer volumen: konkrete sidefødder

Tips til beregning af, hvor meget beton der er behov for projektet

For hjem reparationer eller renoveringer, er en af de første store beregninger, som du behøver at vide, hvordan at beregne omfanget af de konkrete sidefødder. Den konkrete footer anvendes til at understøtte væggen, og er sædvanligvis otte inches eller mere i dybden, og skal være mindst to gange bredden af væggen, at det understøtter. Kendskab til de beregninger for den konkrete footer volumen er nødvendigt at sikre, at du vil ende op med en passende mængde af cement til dit hjem. Her er hvordan man beregner konkret footer volumen.

Måle. Til at begynde, skal du måle dybden, længde og bredde af de konkrete fundamenter i dit hjem. Du kan bruge et målebånd til at gøre dette nemt, da målebåndet kommer med bøjede kanter for at gøre det lettere for dig at vedhæfte målebåndet til kanterne af fod. Du kan også bruge markører, der vil blive fastgjort på jorden, i tilfælde de konkrete sidefødder at man måler er længere end den typiske længde af målebånd. Notere ned målingerne på et ark papir.

Beregning konkret footer volumen: konkrete sidefødder. Måle.
Beregning konkret footer volumen: konkrete sidefødder. Måle.

Formere sig. Når målingerne er klar, er næste skridt er at beregne for lydstyrken. Dette kan gøres ved hjælp af formlen: L x B x D, hvilket betyder, at dybde, bredde og længde skal ganges sammen. For eksempel, en beton fod, hvilket er 0,66 meter dyb, 50 meter lang, og 2,5 meter i bredden skal ende op med et volumen på 82,5 kubikfod. Huske på, når beregningen af beton, dog, at målingen er i kubikfod, og de fleste cement pakkes og leveres i kubikmeter. Det betyder, at du bliver nødt til at konvertere målingen for dig at være i stand til at finde ud af præcis hvor meget konkret footer du får brug for, når du laver betonarbejde .

Opdel. Ved omregning fra kubikfod til kubik yard, skal du opdele målingen med 27, hvilket er det normale antal for kubikfod til værftet konverteringer. Det betyder, at 82,5 kubikfod af beton volumen vil være lig med 3,05 kubikmeter cement. Du kan også fortsætte med en direkte formel (L x B x D) / 27. Denne formel betyder blot, at produktet af længde, bredde og højde fod er opdelt straks ind 27..

Øg. Som regel vil du dog nødt til at tilføje endnu en fem procent i de samlede kubikmeter cement, som du vil købe. Husk, at fundament ikke altid måles med perfekt accurateness, og den sidste ting, som du ønsker, er at ende op med utilstrækkelig cement til fod. Ved at tilføje fem procent af den samlede sum af cement fod du har brug for, kan du bestille sikrere cement foranstaltninger. Beregningen for den ekstra fem procent er ved at multiplicere den kubiske værftet ved 1.05. For 3,05 kubikmeter cement, skal du bestille en samlet 3,20 kubikmeter.

Tips til beregning af, hvor meget beton der er behov for projektet. Formere sig.
Tips til beregning af, hvor meget beton der er behov for projektet. Formere sig.

Disse tips vil hjælpe dig, når beregning af, hvor meget beton er nødvendig for dit projekt. Når du har de nøjagtige målinger, kan du fortsætte at bestille cement. Bland i henhold til vejledningen, og hæld det i fod. Tilføj stålstænger langs beton til lettere nivellering, og du bør ende op med lige nok beton til fundament.