E2r

Sådan køber lincoln logs

I 1910'erne

I 1910'erne introducerede John Lloyd Wright Lincoln Logs ind på markedet. Påvirket af hans far, arkitekt Frank Lloyd Wright, hans sammenvævede, solide logs efterlignet byggepladserne, der drives af europæiske bygherrer i løbet af denne tid. Faktisk indrømmede han, at formen af Lincoln Logs var inspireret af Imperial Hotel, Tokyos jordskælvssikre bygningsværk.

Lincoln Logs fulgt populariteten af opstilleren Set og Tinkertoys. Originale sæt Lincoln Logs blev solgt som varmt brød straks efter at de blev frigivet. Og så med baby boom efter Anden Verdenskrig, blev det kendt som toymaker drøm. Lincoln Logs var en fænomenal succes.

Hvis du tænker på at købe Lincoln Logs, her er nogle tips til at guide dig godt:

Sådan køber lincoln logs. Kend den grundlæggende forskel mellem de vintage lincoln logs og de moderne sæt.
Sådan køber lincoln logs. Kend den grundlæggende forskel mellem de vintage lincoln logs og de moderne sæt.
  • Kend den grundlæggende forskel mellem de vintage Lincoln Logs og de moderne sæt. De vintage Lincoln Logs er sammensat af mesterligt notched miniature logs. Hver log måler ca 0,75 inches i diameter (ca. mellem 1 og 2 cm). De miniature logs ser virkelig. De er sammenlignelige med de faktiske logfiler anvendes i opbygningen af bjælkehytter.
  • Både årgang og moderne Lincoln Logs sæt har døre og vinduer. De gør legetøjet bygningerne mere "realistisk". Bemærk dog, at nogle af de moderne apparater er mere spændende at have. De kommer komplet med figurer, mennesker og dyr. Interessant størrelsen af tallene svarer til omfanget af legetøjet bygninger.
  • Find ud af om de steder, hvor du kan få Lincoln Logs sæt. Lincoln Logs er præsenteret i en række hjemmesider. For eksempel lincolnlogs.knex.com tilbyder Lincoln Logs sæt i deres oprindelige, særprægede træ finish. De oprindelige sæt tariferes i to kategorier: den nostalgi og de klassiske samlinger. Den Nostalgia Collection viser udsøgte byggesæt af forskellig størrelse. I mellemtiden Classic Collection bærer tilbehør beregnet til at forbedre dit barns spilletid. På den anden side, fatbraintoys.com kan levere dine Lincoln Logs på blot et par dage.
  • Hvis du ikke er en internet-kyndige, der besøger din nærliggende Wal-Mart er et godt alternativ. Wal-Mart viser et fantastisk udvalg af Lincoln Logs i deres butikker. Du kan også gå til Toys R Us eller nogen af store legetøj kæder i dit lokalområde.
  • Sæt dig budget. Den prisseddel på en Lincoln Logs sæt afhænger af de fremhævede stykker. Ideelt set, du kan tildele et budget på mellem 10€ og 40€ pr sæt. Hvis dit budget er begrænset, kan du tilmelde dig nogle on-line auktioner. Eye et emne, der passer til din grænse.
  • Lincoln Logs er en perfekt gave til et barn. Hvis du ønsker at overraske et barn, tre år gammel og op, Lincoln Logs er helt sikkert et glimrende valg. Hvis kid værdsætter bygge ting, vil han være glad for at modtage sine egne Lincoln fastsatte Logs. Hvis du giver sættet som en fødselsdag gave, planlægge tidligt eller bestille forude. Hvis du bestiller det on-line, tild en tre-ugers levering ventetid.

Lincoln Logs er afgjort en af de legerum skatte

Lincoln Logs er afgjort en af de legerum skatte. For én, kan du og dit barn værdsætte det for sin kvalitet og raffinement. Forskning viser, at det at spille Lincoln Logs kan udvikle øje-og-hånd koordination af børn. Bortset fra det, er deres kreative safter inspireret, når de begynder at forestille sig strukturering bygningerne i forskellige måder. Så er, når du kommer til at få dine Lincoln Logs?