E2r

Sådan finder tilbagediskonterede tømmer

Tømmer er træ, der primært anvendes til byggeri

Tømmer er træ, der primært anvendes til byggeri. Det kan også anvendes til fremstilling af papir. Tømmer er det udtryk bruges, når træet er stadig i sin rawest form og det stadig behov at forme og polere for at det bliver klar til at skabe møbler og andre materialer. Tømmer kommer fra forskellige typer af træer, såsom fyrretræer, grantræer, grantræer og cedertræer. Lumber kan også kaldes træ.

I de fleste tilfælde

Sådan finder tilbagediskonterede tømmer. Tømmer er træ, der primært anvendes til byggeri.
Sådan finder tilbagediskonterede tømmer. Tømmer er træ, der primært anvendes til byggeri.

I de fleste tilfælde, er træ, der bruges til møbler lamineret til det til at vare længere. Lamineret træ synes at have en plastfolie på toppen, der beskytter møblerne. Hvis du er en møbelproducent, eller hvis du har brug for tømmer, kan du købe dem til billige priser fra forskellige kilder på internettet.

Her er nogle af de hjemmesider, hvor du kan finde tilbagediskonterede tømmer:

  1. luckylumber.com - Dette er en hjemmeside, hvor du kan få forskellige typer af tømmer, som du kan bruge til gulve, møbler og andre genstande. Nogle af de skovhuggere er teak tømmer, redwood tømmer, valnød tømmer, det sydlige fyrretræ tømmer, ipe tømmer og meget mere. Du kan browse på hjemmesiden for varer til salg. Der er landbruget pole staldene, hus pakkerejser, vinyl sidespor, brugerdefinerede kabinetter, laminatgulv og fyr døre. Du kan ringe eller e-maile selskab, hvis du har nogle spørgsmål og ordrer.
  2. hancocklumber.com - Dette selskab har specialiseret sig i produktion af Eastern White Pine tømmer. De har også fremstiller alle typer af møbler til dit hjem. Nogle af deres produkter omfatter vinduer, døre, dokker, hårdttræ gulve, gips, isolering, træ sidespor og meget mere. Du kan drage fordel af deres salg poster at spare nogle penge.
  3. 84lumber.com - 84 Lumber har været at give varer og tjenester siden 1956. De er et af de lande førende leverandør af tømmer og andre byggematerialer til boliger og kommercielle bygninger. På hjemmesiden kan du finde materialer til at bygge et hjem, remodeling dit rum eller bygge kommercielle rum. Der er også hjemme-pakker til at hjælpe dig med at spare penge.
  4. aljoma.com - Aljoma Lumber, Inc. er en virksomhed, der leverer forskellige typer af træprodukter, der passer til dine behov og din stil. De har nåletræ, løvtræ, panel varer, trykimprægneret tømmer og industrielle tømmer. Nogle af de typer af tømmer, som du kan købe fra Aljoma er krydsfiner, industriel emballage og tømmer, betonformende produkter og meget mere. Du kan besøge hjemmesiden for at se på de valg, du har.
  5. lumber.com - Dette er hjemmesiden for europæiske International Forest Products. De er en af de førende distributører af tømmer og andre byggematerialer. Du kan få en rabat fra dem, hvis du vil købe engros. Du kan købe træ til tagdækning, pyntede, hegn og sidespor fra hjemmesiden.

Disse er nogle af de bedste hjemmesider, hvor du kan købe tilbagediskonterede tømmer. Hvis du ønsker at få gratis træ til at bygge mindre stykker af møbler, kan du ringe til din lokale møbelforretning og spørge dem, hvis du kan rode gennem deres stumper af træ. Du vil normalt være i stand til at få stykker, der er stadig brugbar. Du kan bruge disse stumper af træ til andre elementer, du vil oprette. Du kan rode gennem forskellige Tømmerpladserne at få en masse gratis træ.