E2r

Sådan tag en bygning

Konstruktion af en bygning vil medføre fysisk kondition og god snedkeri færdigheder. Selvfølgelig, ligesom enhver struktur vil en bygning ikke være komplet uden tag. Du kan benytte sig af en professionel entreprenør til tag din bygning, men det kunne være så dyrt. Entreprenører normalt leje licenserede ingeniører og arkitekter, så naturligvis de ville opkræve mere for deres ydelser. Opbygning af en tag er ikke så nemt, fordi du er nødt til at arbejde op over jordoverfladen, hvilket kan være farligt. Men hvis du føler, at du kan gøre det selv, og du ønsker at spare penge, så er der nem og sikker måde at udføre denne opgave. Forbered følgende først og fremmest: snedkeri værktøjer, spær, skruer, metal plader, tagdækning negle, tagpap, OSB (OSB), eller krydsfiner, varm tjære, metal tag elementer, moppe, helvedesild eller fliser

Sådan tag en bygning. Placer tagets metalstykker.
Sådan tag en bygning. Placer tagets metalstykker.

Følg disse trin i at skabe en bygningens tag:

  • Mold taget. Bestem stil af taget, som du ønsker, og derefter begynde at indramme taget ved hjælp af spær. Du kan faktisk lave dine egne spær ved hjælp af 2-tommer tykke brædder. Du kan også vælge at købe spær, der er præ-fabrikerede. Metalplader på den anden side bør bruges til at forbinde spær til bygningens vægge.
  • Cover spær. Brug krydsfiner dækker spær. Du kan også vælge at bruge orient strand board (OSB). Dette vil skabe en stiv og betonoverflade, hvilket gør det nemt for dig at anvende helvedesild eller fliser.
  • Dække taget. Til dækning af hele taget, skal du bruge en tagpap. Denne type papir har kapacitet til at forhindre lækager og skimmelsvampe under regnfulde og vintersæsonen.
  • Coat tagpap. Sæt belægning på tagpap, som du brugte til at dække taget ved at gøre brug af en moppe. Det vigtigste formål med en varm tjære er at bevare bygningen og dens tag. Flere elementer kan forårsage skader på disse strukturer, så det ville være bedst, hvis du har dobbelt beskyttelse.
  • Placer tagets metalstykker. Forbered inddækninger, tagrender og andre metalstykker omkring skorstenen. Installer dem ordentligt, og sørg for, at disse stykker virkelig er behov for den særlige type tag, du opretter. Disse materialer hjælper omdirigere regnvand flyde væk og ned fra din bygning.
  • Installer helvedesild eller fliser. Det er tilrådeligt, at før du endda bygge et tag, har du valgt de helvedesild eller fliser, som du foretrækker. Der er en bred vifte af muligheder, som du kan vælge imellem i isenkræmmere og supermarkeder. Du kan få teglsten, træ helvedesild eller skifer. Sørg for, at du følger de instruktioner, der kommer med de særlige fliser. Dette vil sikre, at du gør det korrekt anvendelse metoden. Det vil også hjælpe med at bestemme, hvis du skulle yderligere fugemasse.

Taget er en meget vigtig del af enhver bygning, så det skal virkelig skabt med de gode kvalitetsmaterialer og ordentlige snedkeri færdigheder. Hvis du beslutter at gøre dit eget tag, være sikker på at du også har konsulteret med professionelle entreprenører eller selv erfarne tømrere. Mens have grundlæggende viden i tag bygningen ville være tilstrækkeligt, mere komplekse strukturer virkelig kræver, at du yderligere input fra eksperterne.