E2r

Hvordan at få gode tilbud på havemøbler

Møbler lavet af materialer af høj kvalitet forventes at blive meget dyrt. Du kan have været eying at havemøbler du virkelig ønskede at købe et stykke tid, men prisen er at stoppe dig. Her er et par måder at få det perfekte møbler til din terrasse til en rimelig pris.

Teknik 1: Hvis du slentre på din favorit hjemme depot og du har opdaget, at store havemøbler på skærmen, du har været der ønsker for, men ikke har råd, kan du tjekke, om butikken giver skærmen element, der skal sælges. Nogle gange, hjem depoter giver store rabatter på stibundsprøverne og displays, fordi disse er blevet håndteret, testet og bruges af nogle klienter. En anden grund kunne være, at butikken måske ønsker at ændre deres vindue eller gulv skærme.

Sommetider

Hvordan at få gode tilbud på havemøbler. Teknik 1.
Hvordan at få gode tilbud på havemøbler. Teknik 1.

Nogle gange, du bare nødt til at vente tålmodigt til butikken for at ændre deres skærme, før du kan købe den forrige møbler. Du kan sikkert spare så meget som 50% til 75% på, at høj kvalitet møbler til din terrasse.

Teknik 2: En anden måde at få havemøbler til en rimelig pris er at købe det direkte fra producenten. Du kan søge via internettet om møbelproducenter omkring dit samfund eller stat. Makers normalt ikke sælger deres produkter direkte til offentligheden, men med lidt held kan du finde en producent, der kan blive enige om at sælge eller lave møbler for dig. Prøv at forhandle om prisen, eller spørg nogen, der har direkte kontakt med producenterne at gøre det.

Teknik 3: Secondhand produkter er nogle gange så god som de nye. Da du er ude af penge til at betale for helt nye havemøbler, hvorfor ikke tjekke brugte indkøbscentre. Frelsens Hær og Habitat for Humanity er secondhand butikker, der tilbyder høj kvalitet brugte møbler til meget lave priser. Disse er beregnet til at give møbler til nye boliger til de mindre heldige.

Teknik 4: Da virksomheder er meget konkurrencedygtige, har de allerede brugt internettet til at markedsføre og reklamere for deres produkter. Internettet kan hjælpe dig med at finde stor havemøbler til praktiske priser. Søg efter online møbler salg og auktioner. Hjem butikker og depoter sælge deres produkter til lave priser online. De har endda tilbyder gratis forsendelse, så du ikke vil blive opkrævet ekstra. Check online auktion sites regelmæssigt for at finde flere møbler til nedsatte priser. Hvis du har set den perfekte en for din terrasse, placere en ordre ved hjælp af dit kreditkort eller PayPal-konto. Du kan også finde online tilbud på de lokale notering sites som craigslist.org.

Teknik 5: En måde at få dine havemøbler er at købe det i slutningen af sæsonen salg. For eksempel, da vinteren nærmer hjem butikker normalt forsøger deres bedste for at sælge havemøbler, snarere end pakning og opbevare dem på depotrum. De giver rabatter for at møbler og dette ville være den bedste tid for dig at få fat i det.

Hvis du planlægger at sætte vidunderlige møbler i din terrasse, men du ikke har nok penge til det, så ikke bekymre dig, fordi der er nogle måder at få dine havemøbler til en lav pris. Bare vær tålmodig med din søgning, og du vil blive belønnet med store møbler.