E2r

Hvordan til at dræbe hvide myrer

Hvide myrer eller termitter er ikke teknisk en del af ant familien

Hvide myrer eller termitter er ikke teknisk en del af ant familien. Disse lever i kolonier ligesom myrer og lever af skov, blade og døde planter. De vil også gerne slik. Den hvide myre, der lægger æg kaldes en dronning. Hvide myrer kan ødelægge dine afgrøder samt dine møbler og hus. Da de lever af træ, kan hvide myrer skade møbler lavet af træ og hus strukturer lavet af træ. Hvis du har hvide myrer i dit hus, er du nødt til at dræbe dem for at forhindre yderligere skader.

Hvordan til at dræbe hvide myrer. Da hvide myrer er til slik, kan du bruge søde kornet ant agn.
Hvordan til at dræbe hvide myrer. Da hvide myrer er til slik, kan du bruge søde kornet ant agn.

Her er de trin, du skal gøre, hvordan man dræber hvide myrer:

  • Da hvide myrer er til slik, kan du bruge søde kornet ant agn. Brug en gammel kaffemølle, som du ikke bruger længere, slibe kornet ant lokkemad, så det vil være mindre, og det vil være lettere for myrerne at få disse . Sørg for, at kaffekværnen ikke længere anvendes, fordi ant agn indeholder gift.
  • Efter slibning myren agn, tjekke huset, hvor du kan se de hvide myrer. Du kan normalt se disse passerer på væggen. Følg hvor de hvide myrer er på vej for at se reden. Sæt ant madding på reden eller det område, hvor myrerne passerer. Hvis du ikke kan finde reden, kan du sætte agn til områder af huset, hvor du tror, de hvide myrer vil gå ligesom nær træmøbler. Hvis det er muligt, bedre at bringe ant agn i hele huset. Brug handsker for at beskytte hænderne.
  • Andre ting, du kan bruge som ant lokkemad er kanel og sukker. Bland kanel og sukker og sætte blanding, hvor de hvide myrer er. De hvide myrer vil blive tiltrukket til sødme af sukker og da de ikke er i stand til at fordøje kanel, vil de dø, når de spiser det. Agurk skræl er en anden ting du kan blande med sukker i stedet for kanel. Du er nødt til at erstatte den lokkemad mindst hver uge, indtil alle hvide myrer dø.
  • Der er også forskellige insekticider, der sælges, som er lavet til at dræbe hvide myrer. Du kan gå til butikker, der sælger pesticider og insekticider til at bede om specifikke produkter til at dræbe hvide myrer. Du kan også søge online for oplysninger om, hvor man kan købe denne type insekticider.

Dræb de hvide myrer i dit hus, og gem dine møbler og træ dele af dit hus fra at blive ødelagt. Du skal også til at gøre ting, som vil forhindre hvide myrer fra at komme tilbage til dit hus. Sørg for at holde dit hus rent. Vask retter straks som termitter også er tiltrukket af vand. Tør køkkenbordet med blegemiddel samt gulvet. Hvis der er stumper af cookies eller mad på gulvet eller på ethvert område af huset, rengøre disse med det samme. Fjern træ vragrester, gamle bøger, magasiner og bokse nær dit hus, fordi termitter normalt foder på disse. Sørg for, at der ikke er revner på dit hus, især hvis området består af træ, da termitter kan indtaste nemt komme på revner.