E2r

Hvordan man beregner swimmingpool volumen gallons

For pool ejere

For pool ejere, er at finde ud af præcist, hvor mange liter vand bruges til at fylde poolen ikke kun vigtigt at bestemme, hvor meget af en vandregning du vil betale, men også i at opretholde kvaliteten af vandet i poolen. En række kemikalier anvendes til renholdelse af vandet, men disse kemikalier skal kalibreres i henhold til størrelsen af swimmingpoolen og pool volumen. Hvis for meget klor tilsættes en lille pool, for eksempel, kan svømmerne få meget ømme øjne og klor kan irritere huden. For lidt, dog, og puljen bliver beskidt og ubrugelig meget hurtigt. Her er hvordan du kan beregne til svømmehallen volumen gallons.

Måle pool

Mål puljen. Begynd ved at måle dimensionerne af puljen. Det betyder, at du skal have en idé om længde, bredde og dybde af puljen. Ikke alle puljer er formet ens imidlertid, og i nogle tilfælde vil de puljer har en cirkulær eller aflang form. I dette tilfælde bliver du nødt til at tage omkreds eller omkredsen af puljen i forhold til dybden af puljen.

Multiply

Hvordan man beregner swimmingpool volumen gallons. Mål puljen.
Hvordan man beregner swimmingpool volumen gallons. Mål puljen.

Formere sig. Når dette er gjort, er det næste skridt er at finde mængden af puljen. Dette kan gøres ved hjælp af formlen: L x B x H. dette betyder, at længden, bredden og dybden af puljen skal ganges sammen. For eksempel vil en pulje, der er fyrre meter i længden, tyve meter i bredden og med en dybde på ti meter have en indledende mængde på 8000 gallons. Dette er dog kun den første gallon, fordi du stadig nødt til at bruge en multiplikator. Multiplikator for rektangulære og firkantede pools er den konstante 7,5. Derfor nøjagtig swimmingpool volumen gallon 60.000 gallons.

Til runde pools

Til runde pools. Hvis du har en runde eller sfærisk formet pool, så bliver du nødt til at formere omkredsen med den gennemsnitlige pulje dybde, og en konstant multiplikator på 5,9. Dette betyder, at en pulje, som er tres meter i omkreds, og som har en dybde på ti meter bør have en pulje volumen på 3300 gallon.

Komplekse pools

Komplekse puljer. Husk dog, at nogle puljer er mere komplekse end andre. I disse tilfælde bør du spørge poolen producenten til svømmehallen volumen. For eksempel er nogle puljer lavet med skrå bunde, så små børn kan spille på den lave ende af poolen, mens de voksne kan svømme på dybere ende af bassinet. I disse tilfælde er der ingen simple formler for at få mængden af poolen i gallons.

Hvis du har komplekse pools

For pool ejere. Formere sig.
For pool ejere. Formere sig.

Hvis du har komplekse puljer, men du kan også bruge online pool volumen regnemaskiner, der kan beregne for mængden af gallon at din pool kan indeholde. Disse vil bede om nogle målinger, afhængigt af typen af puljen, du har, som du vil input til hjemmesiden. Sitet vil så give dig det antal gallons at din pool kan indeholde. Nogle af de websteder, som du kan besøge er Poolwizard og Poolspa .