E2r

Sådan lufte din græsplæne på den nemme måde

En frodig og grøn græsplæne er kun virkelig muligt, hvis det regelmæssigt og ordentligt luftes. Græsplæner, der bevarer fugt i længere perioder, vil blive udsat for forskellige uønskede såsom skimmel, mug og svampe. Alle disse kan slå din frodige grønne plæne i en brun weedlike gård med pletter af dødt græs. Dette er grunden til ordentlig græsplæne beluftning er vigtig og direkte kritisk. Her er nogle nemme måder at lufte din græsplæne.

Sådan lufte din græsplæne på den nemme måde. Mow eller klippe græsset.
Sådan lufte din græsplæne på den nemme måde. Mow eller klippe græsset.
  • Mow eller klippe græsset. Naturligvis, hvis græsset på din græsplæne er høj, når regnen kommer, vil jorden sikkert fastholde fugt på grund af de høje græsser blokerer den naturlige luft og sollys skulle tørre jorden. Dette er grunden til, skære eller klippe dit græs kort er afgørende for at gøre din græsplæne grønnere. Dette bør ske en gang om måneden eller en gang hver anden måned. At udføre opgaven, kan du vælge enten at bruge en plæneklipper eller skæres manuelt vha. græs kuttere. Plæneklipperen ville være den nemmeste værktøj til at bruge, da det vil gøre din nedskæringer plan for hele værftet. Men hvis din værftet er ujævn og kuperet, så vil du ikke være i stand til at bruge en plæneklipper effektivt. Det er her, græs kuttere eller sakse er det næstbedste.
  • Bær golf klamper eller sandaler med pigge på sålerne. Mens slåning eller blot gå rundt din græsplæne, er det stærkt anbefales at bære sko, der vil have pigge, som kan tilstoppe huller i jorden. Disse huller vil tillade luft og sollys til at komme i således, tørring og luftning jord. Teknisk nogle eksperter siger, at fodtøj er ikke nok, da hullerne bør være mindst 3 til 4 inches dyb. Dog kan bære de sko, mens du går på græsplænen i det mindste hjælpe hele indsatsen. Når dette er sagt, så sørg for at overveje at gøre dette.
  • Brug en plugger. Hvis iført golf klamper ikke klippe det, og derefter overveje at bruge en jord plugger. Du kan finde dette værktøj i de fleste hjem haven forsyning butikker. Købe en og begynde at sætte alle omkring din værftet. Igen, vil hele denne aktivitet muliggøre ordentlig luftning af din jord. Den eneste ulempe fra denne metode er, at din græsplæne efter denne metode, kan blive ujævn.
  • Brug flydende kommercielle løsninger. Fleste hjem haven levering butikker vil have en flydende luftning løsning på lager, som du kan overveje at ansøge på din græsplæne. Denne kommercielle solvens indeholder forskellige kemikalier, som vil løsne jorden til at tillade fugt at sive ind i de dybere afkroge af jorden og ind i rødderne af græsset, hvor de hører hjemme. Det er en god løsning, hvis du ikke rigtig føler sig trygge med manuel arbejdskraft.

Hvis alle disse luftning muligheder svigte dig

Hvis alle disse luftning muligheder svigte dig, så bør du overveje at bringe i den tunge kavaleri. Overveje at leje en entreprenør, der kan lufte din græsplæne med en effekt luftindblander. Disse er store og tunge maskiner, der kan give den beluftning din græsplæne så desperat har brug for. Det eneste, om dette er, at denne mulighed kan koste ganske lidt.