E2r

Hvordan at opretholde og pleje et værft edger s filter

En gård edger er et mekanisk værktøj, der er udsat for støv

En gård kantskærer er en mekanisk værktøj, der er udsat for støv, sand og snavs kan du finde i din værftet, med konstant brug, vil det i sidste ende afhente snavs, der kan hæmme den i at fungere korrekt. Filtre anbringes derefter i gården edger at håndtere dette. Fra tid til anden, bliver du nødt til at kontrollere, om filteret er stadig i driftstilstand. Guiden nedenfor vil hjælpe dig med at opretholde din værftet kantskærer s filter.

  • Tjek den model af din værftet kantskærer. Der er en masse forskellige slags og mærke værftet edger ud på markedet. Forskellige modeller kan kræve visse redskaber blot at blive åbnet, mens nogle bare kræver, at du slå nogle knapper eller skrue med dine bare hænder.
  • Find filterdækslet. Du kan nemt skelne gasbeholderen, knivene og andre dele af værftet kantskærer. Normalt filterlåget er placeret på siden med skruer på dem. Bare for at være sikker på, kan du henvise til brugervejledningen, hvis det er tilgængeligt. Hvis værktøjer er nødvendige, det er de almindelige værktøjer, du måske har brug for en tang, svensknøgle og skruetrækker.
    Tag bemærke, at ikke alle værftet edger er den samme og kan kræve forskellige værktøjer for at blive åbnet.
  • Fjern forsigtigt skruer eller drejeknapper. Når du har fundet den dækning, kan du nu fjerne skruerne, der i øjeblikket holder den på plads. Med nok sving, kan du nu fjerne dækslet. Du vil derefter nødt til at fjerne låget helt, hvis den er aftagelig, kan der være tilfælde, hvor du kan ikke helt fjerne dækslet.
  • Find filteret. Normalt er det skum lignende materiale, der fanger snavs, når du bruger din værftet kantskærer. Det passer på filteret rum, når du fjerner dækslet. Det anbefales, at du bruger handsker, når du fjerner filteret.
  • Rengør filteret. Du må bruge mildt rengøringsmidler eller andre milde rengøringsmidler. Brug varmt vand i renseprocessen, vil dette hjælpe med at fjerne fastbrændte snavs. Når snavs og andet snavs er helt fjernet, så lad filteret helt tørt, før du sætter det på din værftet kantskærer. På nogle tilfælde er særlige olie anvendes, så det kan opfange og filtrere snavs mere effektivt. Vær sikker på at du læser manualen, hvis det er sikkert at sætte olie. Du kan bruge den traditionelle WD-40.
  • Sæt filteret tilbage. Du kan også rengøre filteret rum, før du sætter filteret tilbage. Sæt filteret tilbage den måde, du har fjernet det. Sørg for, at der er placeret perfekt for at undgå fejl.
  • Sæt dækslet på igen. Ligesom filteret dækslet sættes tilbage den måde, du har fjernet det. Spænd skruerne med dine værktøjer, hvis det kræves, men husk ikke at stramme, som du måske nødt til at rense filteret igen i fremtiden. Din værftet kantskærer er nu klar til at blive brugt igen.

Hvordan at opretholde og pleje et værft edger s filter. Tjek den model af din værftet kantskærer.
Hvordan at opretholde og pleje et værft edger s filter. Tjek den model af din værftet kantskærer.

Hvis filteret er virkelig slidt ud, kan du kontakte dig yard kantskærer forhandler for at vide, om der er filter til rådighed, så du kan udskifte det gamle filter. Enkel vedligeholdelse og lidt rengøring vil hjælpe forlænge levetiden af din værftet kantskærer.