E2r

Hvordan man opbygger det grundlæggende for et vandfald eller springvand

Vandfald eller springvand er fantastisk tilføjelser til ethvert hjem udendørs rum. Uanset om du har bygget en pagode i din baghave eller en dejlig og frodigt landskab for din forhave, kan en naturlig vandfald eller springvand virkelig gøre hele området mere rolig, naturlig og smuk. Den bedste ting om hele øge idé er, at nogen rent faktisk kan gøre det. Ja, behøver du ikke at købe en readymade springvand eller har en entreprenør oprette en for dig. Med nok indsats, nogle materialer, og fantasi, kan du styre det hele ved din ensom. Her er nogle trin, du kan undre sig over.

  • Planlæg din springvand. Første ting først, vil du ønsker at beslutte, hvor du vil have din springvand bygget. Nu kan springvand eller vandfald faktisk blive bygget overalt. I virkeligheden, med et par materialer kan du selv bygge en bordplade vandfald. Men i dette tilfælde, er processen den samme for et udendørs vandfald system til din forside eller baggård. Gennemsøge området og beslutte, hvor du ønsker det. Sørg for, at området kan få adgang til elektricitet, som du får brug for vandpumpen at arbejde.
  • Grav jorden. Nu, at du har valgt webstedet for dit springvand, begynde at grave jorden til at passe bassinet eller karbad til. Det er her vandet vil falde. Pisk ud af din skovl og begynde at grave. For bassinet eller karbad, kan du vælge at bruge rustfrit stål, keramik eller plastic dog keramisk stærkt anbefales, da det kan passe ind i hele naturlige tema i en udendørs fald. Når jorden er gravet, skal du placere karbad eller bækken i.
  • Linje rørene. Nu hvor du har bassinet i jorden, sted den dykkede vandpumpe i med røret går op og ud. Må ikke bekymre dig, og du vil skjule dette hurtigt nok. Nu vil vandpumpe skal forbindes med den elektriske strøm til at begynde at arbejde. Sørg for at finde den rigtige adgang og at skjule tråden fra almindelig visning. Til dækning af pumpen i bækkenet eller karbad, overveje at placere et net eller skærm i bunden med pumpen og røret behændigt skjult nedenunder.
  • Indstil vandkilde. Find et andet element, hvor vandet vil rejse igennem og falde fra ned i bassinet. Igen, kan du bruge din fantasi til dette. Du kan bruge en sten eller en bunke sten og kløgtigt skjule røret bag det eller dem. Man kan også bruge en krukke med et lille hul i bunden, og på den side, hvor vandet og røret kan gå igennem. Det er helt op til dig på dette punkt, så længe du kan skjule røret eller røret fra almindeligt syn.
  • Tilsæt vand. Når alt er indstillet, tilsæt vand i bassinet og starte pumpen. Dette vil automatisk sætte vand i konstant bevægelse. Pumpen vil suge vand ind og skubbe det ud af røret således, at blive en never ending cyklus.

For at afslutte projektet

Hvordan man opbygger det grundlæggende for et vandfald eller springvand. Planlæg din springvand.
Hvordan man opbygger det grundlæggende for et vandfald eller springvand. Planlæg din springvand.

For at afslutte projektet, tilføje flere sten rundt om bassinet og nær faldet for at gøre det mere tiltrækkende. Overveje at tilføje planter med blomster så godt. Igen, dette er den grundlæggende proces med at skabe og opbygge dine egne vandfald og springvand system. Du kan gøre det samme for større eller mindre projekter som godt.