E2r

Hvordan at tilføje en Morgenmad bar til en køkkenø

Spisebordet er alt for stor til en hurtig morgenmad

Spisebordet er alt for stor til en hurtig morgenmad. Hvordan du ønsker du havde en Morgenmad bar, hvor du kan spise al hast hver morgen. Tja, hvis du har et køkken ø, alt hvad du skal gøre er at tilføje en morgenmad bar til det. Dette kan være en hård opgave, men du ved, at det vil være et billigere alternativ, for ikke at nævne den plads, du kan spare.

De nøjagtige ting du skal gøre for at tilføje en morgenmad bar vil være forskellig afhængigt af formen af din ø. Nedenfor er et eksempel på at tilføje en breakfast bar til en rektangulær-formet køkken ø. Denne instruktion skal give dig en idé om, hvordan man gør det for dit eget køkken:

  • Forbered baren. Brug mindst en tomme tyk af tømmer til dette projekt. Beslut hvor vid man vil have morgenmad bar at være. Men det er som regel mindst en fod bred. Længden vil blive dikteret af øens længde. Skær tømmer til den ønskede størrelse, og bruge slibepapir til at fjerne enhver ufuldkommenhed på træet. Dette vil lægge linjen for maling eller dækning af aluminium, fliser eller marmor.
Udover bar, forberede noget, der vil hæve bar omkring seks inches fra køkkenet øen. Øerne er typisk kortere end spisebordet, så du skal bruge højden.
Installation cirka tre inches bred af vertikal træ på bagsiden af øen vil være en god idé. Længden skal være omkring seks inches højere end øen.
Du får også brug for en udkragning eller en L-formet beslag. Dette vil holde linjen Morgenmad på plads. Den udkragning eller beslag skal have tilstrækkelig længde til at give plads til baren. Selv om L-formet beslag kan bruges, er det stadig bedre at bruge udkragning. Sidstnævnte vil give mere støtte til morgenmad bar.
  • Sæt ting sammen. Brug træ lim til at fastgøre det hele sammen. Søm og skruer vil tilføje styrke til strukturen, også. Disse vil være behov for L-formede beslag eller udkragning når den er fastgjort til baren og øen. Skoven, der vil blive anvendt til elevation bør sømmes eller skrues fast, også.
  • Prikken over i'et. Du er nu klar til at male linjen morgenmad. Det er bedst at bruge den samme farve som øen. Træet skal glattes med slibepapir, før du male den. Du behøver ikke at male den struktur, hvis du har dækket baren med noget andet. Men højden bliver nødt til at gå godt med øen. Så det har brug for nogle maling på. Selv den L-formede konsol eller byggeelementer skal være malet på. Test nyinstallerede morgenmad bar, hvis den er stærk nok. Gør dette efter cirka to dage. Dette skulle give tilstrækkelig tid til limen og malingen at tørre.

Hvis du ikke er, at tillid til at gøre dette projekt

Hvordan at tilføje en morgenmad bar til en køkkenø. Prikken over i'et.
Hvordan at tilføje en morgenmad bar til en køkkenø. Prikken over i'et.

Hvis du ikke er, at tillid til at gøre dette projekt, bedre overlade det i hænderne på fagfolk. De kan afslutte projektet hurtigere og sikrere. Du vil tilbringe nogle bukke for dette, men i det mindste, har du allerede gemt dig fra at bruge en separat morgenmad bar.