E2r

Hvordan man kan afslutte træ med plet og en polyurethan finish,

Træmøbler er en dejlig og dejlig tilføjelse til ethvert hjem

Træmøbler er en dejlig og dejlig tilføjelse til ethvert hjem. Hvorvidt dekorative eller praktiske, har en tendens trægenstande at give hjem en forfriskende naturlig fornemmelse. De er robuste og fast og frem for alt ser aldrig ud af sted. Træ færdig med plet og et Polyurethan finish, vil give det en flot glans og gøre det ser sit bedste. Dette øger også beskyttelse på dit træ. Her er hvordan du gør det:

Klargøring af træ. Du kan få din lokale hardware eller tømmer butik gøre dette eller du kan gøre det selv, men sørg for, at dit træ har jævne overflader og er fri af skønhedsfejl.

Slibning

Hvordan man kan afslutte træ med plet og en polyurethan finish. Slibning og børstning igen.
Hvordan man kan afslutte træ med plet og en polyurethan finish. Slibning og børstning igen.

Slibning. Tag en mellemlang grus sandpapir og sand på overfladen af dit træ. Brug altid friske, nye stykker sandpapir og gå over alle af træet to eller tre gange. Efter at gøre dette med mellemlang grus, gå over det hele igen, denne gang ved hjælp af en finere grus. Sand med finere grus to til tre gange så godt.

Fjernelse af støv. Tag en nylon børste og en tack klud og bruge disse til at gå over hele overfladen af træet for at fjerne enhver og alle støvpartikler, der sidder fast på overfladen.

Farvning

Farvning. Tag din pletten og anvende en generøs belægning på træ. Brug en fnugfri bomuldsklud til at anvende dette til hele overfladen af træet. Efter fuldstændig dækker dit træ projekt, tage en ny fnugfri klud og tørre overskydende og lad det tørre i to timer. Hvis du føler en glat, ren overflade, vil du vide, at det er tørt.

Slibning og børstning igen. Du skal bruge dit finere sandkorn sandpapir igen. Gå over hele træ-projektet meget let. Målet her er at fjerne eventuelle uregelmæssigheder såsom fingeraftryk og bobler. Nu tager din pensel og tack klud igen og fjerne støvpartikler på overfladen.

Gentag processen. Fortsæt med at tilføje pletten

Gentag processen. Fortsæt med at tilføje pletten, sand og børste træ, indtil du er tilfreds med farven på dit træ. Go hvert trin omhyggeligt igen. Stain, tør, sand og børste.

Træmøbler er en dejlig og dejlig tilføjelse til ethvert hjem. Gentag processen. Fortsæt med at tilføje pletten.
Træmøbler er en dejlig og dejlig tilføjelse til ethvert hjem. Gentag processen. Fortsæt med at tilføje pletten.

Ståluld. Brug ståluld buff overfladen af dit træ til at give det den blødeste slut muligt.

Polyurethan

Polyurethan. Tag en skum pensel og bruge denne til at anvende polyurethan på overfladen af træet. Læg ikke for meget, som du kun ønsker et tyndt lag af løsningen. Lad det tørre i to til tre timer og bagefter gå over overfladen let med sandpapir for at udjævne eventuelle mangler i pelsen. Efter slibning, børste væk støvpartikler, som har klyngede sig til overfladen. Gør dette to gange mere (efter den tredje lag af polyurethan, ikke sand længere), og du vil blive gjort.

Praksis

Praksis. Det anbefales, at før du anvender din plet, bør du øve dig på en separat stykke træ for at finde den rigtige pels og farve, du ønsker, før faktisk arbejder på dit træ projekt. Det er et godt skridt at lade dig øve før den ægte vare.

Dit træ vil have en skinnende ny pels og vil se godt som ny. Nyde frugterne af dit arbejde, og derefter dase i glød i træmøbler og ejendele.