E2r

Hvordan forbereder udendørs anlæg til et tordenvejr

Tordenvejr er ganske almindelige i foråret

Tordenvejr er ganske almindelige i foråret. En pludselig tordenvejr er meget velkommen i enhver have, men det kan stadig skade planter, når den tunge regnskyl er ledsaget af hagl og kraftig blæst. Træffe de nødvendige forholdsregler og forberede en pludselig tordenvejr ved at forberede dine udendørs planter i god tid.

 1. Korte planter kan beskyttes ved at placere omvendte fem gallon spande over dem. Tilføj et stort stykke af sten eller tung sten til at veje spanden ned. Dette vil beskytte de korte planter mod tunge bløde og hagl og skærme planterne mod kraftige vinde.
 2. Brug store skraldespande for at beskytte andre planter såsom tomater. Vend papirkurven dåser og vejes ned med cementblokke.
 3. For jordoverfladen Vining planter som jordbær, meloner og squash, købe grommeted tarps at sætte over planterne. Lad ikke tarp røre planterne ved at placere cementblokke med de intervaller langs begge sider af haven plot. Drape tarp over cementblokke og sikre tarp til jorden med pæle, slået igennem mufferne. For lettere håndtering, kan du på forhånd sætte indsatsen til Tarp med tape.
 4. Når du har store områder med flere korte og lave planter til at dække bruge en bred plastic tarp strakt over dine planter. Forankre de ender og sider af tarp med søm kørt din træ hegn.
 5. Du kan også bruge gamle tæpper som beskyttelse mod hagl. Forsigtigt drapere tæpper over dine planter og lægge vægt på hjørnerne for at holde dem fra at blive blæst væk. De må ikke give meget beskyttelse mod regn, men vil være en buffer mod hagl og kraftig blæst.
 6. Beskære træer og buske. Fjern tynde grene, der vil højst sandsynligt pause i hvirvlende vind. Hold træer og buske i en åben struktur for at tillade vinden at passere gennem dem.
 7. Fjern alle potteplanter og placere dem på din overdækket veranda eller inde i din garage, indtil tordenvejret passerer.
 8. Tilføj stakes til høje planter og binde stammen til bålet løst. Brug strimler af bomuldsstof til at binde dine planter til at beskytte deres bark.
 9. Tilføj stave og fyr ledninger til unge træer. Kør stakes i jorden for at forankre den fyr ledninger. Give nogle godtgørelse at tillade træerne at bevæge sig med vinden. Binde dem stift kan forårsage deres kufferter til at brække.
 10. Skær store opblomstringer at holde dem fra at blive beskadiget og gøre en frisk blomst arrangement, du kan nyde under et tordenvejr.
 11. Cover lavt voksende planter med barkflis for at beskytte dem fra den tunge regnskyl og hagl samt stykker af klipper og sten, der kan fordrevet af den tunge regnskyl og skader bladene.
 12. Dæk knopper med plast sandwich poser og binde åbningen. Fjerne disse så snart stormen passerer at tillade dem at ånde.
Hvordan forbereder udendørs anlæg til et tordenvejr. Korte planter kan beskyttes ved at placere omvendte fem gallon spande over dem.
Hvordan forbereder udendørs anlæg til et tordenvejr. Korte planter kan beskyttes ved at placere omvendte fem gallon spande over dem.

Dæk planterne så meget som du kan for at beskytte dem mod vind, hagl og regn. Hold plastik dækker væk fra planterne for at forhindre frysning dem og fjern alt dækker så snart stormen har passeret for at forhindre planterne i at blive kvalt.