E2r

Hvordan laver gårdhave lys strings

Gårdhave lys strings er virkelig populære og attraktive og med god grund. Lille spekulerer på, om du ønsker at lave dine egne. Havet af kommercielt tilgængelige dem kan synes generiske og oversvømmede til dig, og den udfordring kast ind i noget nyt, kan være mere end nok motivation.

I del, kan du have din percussion array, bas, trommer, nikkel og whatnots. Men gårdhave lys giver en anden effekt på deres seere. Lysene på udendørs parter er ofte attraktive gårdhave lys strenge. Du tager din pick blandt gøre det til at ligne gardiner, en røde armbånd, eller hvad pirrer din fantasi.

Hvordan laver gårdhave lys strings. Lodde LED og tråd sammen.
Hvordan laver gårdhave lys strings. Lodde LED og tråd sammen.
  1. Ledende kabel. Enhver gårdhave lys string begynder med lidet glamourøst ledende kabel. Du får brug for nogle elektronik knowhow for at kunne trække dette fra. Men ikke så meget som at trække din hjerne tørre. Det gode ved lederkabler er, at de er universelle. De omfatter to interne ledninger, der er sammenflettet, og skal tilsluttes pæren til at producere, at blinkende effekt, vi ser.
  2. LED pærer. De er levetiden på din gårdhave lys strenge. Patio lys vil ophøre med at være lys uden LED. Ved dette, behøver du ikke bare beskæftige dig med ledninger, men mere på indholdet af ledninger. LED pærer kommer i et par klassiske farver, bare sørg for, at du er i stand til at skifte lyse og mørke nuancer til at sikre venlig register for øjnene af dine seere.
  3. Strømkilde. Du har tre overordnede muligheder: solenergi, AC / DC eller batteri kilde. Det bedste til miljøvenlige sysler vil være solenergi, men du får brug for en lampe til at kunne bruge det. De mere almindelige er batteriet eller AC / DC strøm fra din sædvanlige strømkilde derhjemme. Sørg for, at spændingerne er tilpasset kapaciteten af dine LED-lys.
  4. Design eller tema. Din gårdhave lys strings vil ikke være enestående, hvis du vil bare mønster det med generiske designs som dem i julelys og mange andre. Hvis du har et tema i tankerne, frigøre din kreativitet og præsentere dine gårdhave lys på den måde.
  5. Lodde LED og tråd sammen. Dette er den mest tarveligt del af opgaven. Du er nødt til at lodde LED og tråd, så strømkilden vil flyde sin strøm gennem de enkelte pærer. Du har måske brug for en masse af elektrisk tape på denne særlige skridt, da du bliver nødt til at sikre sikkerheden for håndtering af lysene, når de kører.
  6. Casing eller pude til dit LED. Du kan også få kreativ med denne ene. Du kan bruge næsten alt lige så længe det ikke antændes eller noget i den retning. Gennemsigtige tarme, æggeskaller og andre perforerbart elementer kan anvendes til dette. Din gårdhave lys strings vil være oppe og køre på ingen tid med disse tarme intakt.