E2r

Hvordan man beregner konkret behov for at hælde en plade

Et af de grundlæggende byggesten til et hjem er den betonplade

Et af de grundlæggende byggesten til et hjem er den betonplade. Pladen benyttes til at understøtte gulve, terrassen eller kælderen. Uanset formål din slab vil tjene, at få nøjagtige målinger før farende ud for at købe betonen er let. Du er simpelthen nødt til at være i stand til at få mængden af beton og omdanne resultatet i kubikmeter, så du vil være i stand til at placere din bestilling. Her er hvordan.

Få målingen for pladen

Få målingen for pladen. Begynd ved at måle længden af betonpladen. Dette kan gøres ved hjælp af et målebånd. Få længde, bredde og højde af betonpladen, at du har planer om at skabe. Betonplader kan ske i henhold til dine særlige specifikationer, men som regel de betonplader er lavet med en tykkelse spænder fra en halv fod til fire inches. Længde og bredde, vil dog variere afhængigt af, hvor du har planer om at placere de konkrete sidefødder.

Beregning af volumen

Hvordan man beregner konkret behov for at hælde en plade. Få målingen for pladen.
Hvordan man beregner konkret behov for at hælde en plade. Få målingen for pladen.

Beregning af volumen. Når målingerne for pladen er blevet gjort, er næste skridt er for dig at beregne for den mængde cement plader. Dette kan gøres gennem formlen L x B x H. dette betyder, at højde, længde og bredde af beton cement hærde vil blive ganget sammen til opnåelse af første måling. Hvis du for eksempel har en plade, der er 10 meter lang, 17 meter bred og en halv fod i højden, bør du ende op med et volumen på 85. Husk dog, at enheden for denne måling er i kubikfod, da du tog målingerne for pladen i kubikfod.

Konvertere til kubikmeter

Konvertere til kubikmeter. Som de fleste gør det selv entusiast ved imidlertid, cement ikke købes i kubikfod. At konvertere målingen i kubikmeter, bliver du nødt til at opdele den første måling med 27. 27 er standard udbytte for omregninger, der involverer kubikfod og kubikmeter. I eksemplet, der er nødvendige de 85 kubikfod beton at føle en plade, der er ti meter lang, sytten meter bred og halv fod i tykkelse er lig med 3.14 kubikmeter cement. Fordi den fulde resultatet af beregningen er 3,14814, kan du runde op den anden decimal til 3,15.

Sikkerhed

Sikkerhed. Selv hvis du runde op til 3,15, er der stadig mulighed for, at den samlede cement som du vil købe ikke vil tilføje op, især da der er forskellige andre faktorer, der kan mindske eller tilføje op til betonen, du har købt, såsom unøjagtige målinger . For at få ekstra sikkerhed, bør du tilføje en ekstra fem procent til den endelige kubik yard beregning, som du er havnet i. dette nemt kan gøres ved at multiplicere resultatet med 1,05. For 3,15 kubikmeter cement, tilføjer fem procent vil resultere i 3,31 kubikfod cement.

Et af de grundlæggende byggesten til et hjem er den betonplade. Beregning af volumen.
Et af de grundlæggende byggesten til et hjem er den betonplade. Beregning af volumen.

Når du har de nøjagtige målinger, kan du købe cement fra din lokale hardware butik eller byggeri forsyninger. Husk dog, at det er bedst at købe aktier fra de faktiske byggeri leverandører, især for store projekter.