E2r

Hvordan man kan sætte flise som backsplashes

Køkkenet kan være en af de mest hektiske områder af dit hus

Køkkenet kan være en af de mest hektiske områder af dit hus. Det er modtagelig for vandsprøjt, olie sprøjtning fra stegeapparatet høje lyde og spild. Nogle mennesker er ligeglade meget om, hvordan deres køkken skal se ud. Men hvorfor følge trop? Du kan have en aktiv og elegant køkken ved at installere fliser som backsplashes. I denne artikel får du en trin-for-trin instruktion i, hvordan du kan gøre netop det. Hvis du er interesseret i at lære, læse følgende oplysninger nedenfor.

Hvordan man kan sætte flise som backsplashes. Materialer / præparatet.
Hvordan man kan sætte flise som backsplashes. Materialer / præparatet.
  • Materialer / præparatet. Den første ting du skal gøre er at samle inspiration om udformningen af fliserne. Du kan gøre dette ved at browse gennem blade, ser på en vens køkken, eller ved blot at gå gennem Home Depot og kigge på forskellige prøver, at virksomheden har at tilbyde. For de materialer, skal du bruge følgende: en murske, en gummihammer, en float, en flise sav, flise mastiks og en mellemstor niveau. Så selvfølgelig skal du bruge et sæt af fliser til opgaven. Husk at købe en smule mere, end du bør undgå flise mangel i tilfælde af en eller et par pauser. En god idé for forberedelse er at skære et stykke avis nøjagtig samme størrelse af sektionen. Derefter fastsætte fliser på cut avisen, så du kan se, hvordan dit arbejde ville ende op. På den måde undgår du at spilde fliser på fæle ideer.
  • Installation af backsplash. Før du begynder at installere fliser, sand væggen med sandpapir for at sikre en problemfri binding med flise mastiks. Dit næste skridt vil så være at markere midten af væggen, så du kan være i stand til at placere den første flise. Tilføj en moderat mængde mastik på hver portion, og tryk forsigtigt hver flise på væggen, og sørg for, at der er en vis plads til flise injektionsmørtel. Dette kan opnås ved hjælp af Linjen markeret med niveauet. Sørg for, at du ikke plaske en enorm mængde af mastik på én gang, med dig farende for at tilføje fliserne før det sætter. Blot tilføje nogle én portion ad gangen, som kun omfatter rum, som du kan håndtere. Brug gummihammer for at sikre, at hver flise er på plads og flush. Når du er på de kanter, kan du bruge bull-nosed fliser for at give backsplash en mere elegant og klassisk look.

For at afslutte opgaven

For at afslutte opgaven, skal du tilføje injektionsmørtel ved hjælp af gummi float efter fliserne har sat, når de forlader den tørre natten over. Sørg for, at injektionsmørtel er indstillet dybt ind i flisen og vaske backsplash med en fugtig svamp. Efter dette, er du nu færdig med at installere backsplash til dit køkken. Konklusionen er, at installere fliser til en backsplash ganske udfordrende opgave, og du skal have grundlæggende viden i hjemmet forbedring at gøre dette ordentligt. Hvis du ikke kan, kan du altid ringe til en professionel eller bede en ven til at komme over og gøre det for dig. Med det, nu har du viden om, hvordan du installerer fliser som backsplashes. Held og lykke!