E2r

Hvordan man laver beton

Beton finder anvendelse i de fleste anlægsarbejder, bliver brugt til at bane veje, veje, bygge huse osv. Mens beton oftest bliver brugt af byggeri fagfolk, kan du også gøre konkret på egen hånd, bruger det til DIY projekter omkring huset, såsom banede garage gulvet eller stien fra indgangen til huset, etc. læse instruktionerne beskrevet nedenfor for at gøre beton på egen hånd.

Trin 1

Nødvendige materialer.

  • Portlandcement, klasse I eller II
  • Ren, fint sand
  • Groft grus eller knust kalksten
  • Blanding og måleudstyr såsom en skovl, spade eller hakke
  • En trillebør eller små spande for at flytte materiale rundt
  • Vand
  • Finishing værktøjer som flåd, Kantskærer, murske, afretter, osv.

Trin 2

Opsamling af materialet. Før du starter på din beton-making projekt, så sørg du har samlet al den nødvendige materiel og udstyr som anført i trin et. Cementen kommer i poser, der vejer omkring 95-96 pounds, så du kan få brug for at organisere transport til at komme cement leveret.

Trin 3

Mål området. Afmærke det område, du ønsker at niveauet med beton, tage præcise målinger på længde, bredde og tykkelse af det område, der skal cementeret.

Trin 4

Hvordan man laver beton. Nødvendige materialer.
Hvordan man laver beton. Nødvendige materialer.

Blanding af beton. Til dette skal du bruge en stor blanding boks eller du kan leje en betonblander, hvis det er et stort projekt. En mørtel kan arbejde for små mængder af blanding. Du kan også købe pre-beton, hvis du ikke ønsker at tage al den tid og de kræfter der er involveret i at blande de nødvendige materialer til at gøre beton.

Blande cement og sand i 1:2 eller 1:3. Tilføj grus eller skærver i en 1:5 ratio, en del sand / cement blanding til 5 dele grus eller sten. En enklere måling for at huske er en del cement, 2 dele sand og 3 dele grus eller sten.

Begynde tilsætning af vand under kontinuerlig omrøring og blanding af sand-cement og grus. Mængden af krævet vand bør være nok til, at blandingen er glat og plast nok til brug - for at afprøve plasticitet kan du tage en lille mængde af beton i en lille beholder eller murske og hælde det tilbage for at finde ud af, hvor meget det sagged eller faldt. Angivelse af, at betonblandingen er klar, er et sætmål på 3-4 inches.

Trin 5

Trin 1. Opsamling af materialet.
Trin 1. Opsamling af materialet.

Lægning betonen. Spred beton over det område, du arbejder på, og sørg for at trykke den fast, så der ikke luftlommer er oprettet. Anvende et magnesium float eller en glat, flad træplade at udjævne betonlag over overfladearealet. Når betonen er udfyldt og udglattet ud til en jævn overflade, omfatter det at beskytte mod elementerne eller fra andre træde på betonen.

Trin 6

Oprydning. Når processen til blanding og hælde beton, straks vaskes Alt udstyr herunder blanderen, da det er vanskeligt at fjerne, når først betonen er hærdet.


Instruktionerne beskrevet ovenfor, er de minimumskrav grundlæggende krav for at gøre beton. Du kan også tjekke på forskellige tilsætningsstoffer og blandinger, som kan føjes til den konkrete mix. Disse vil medvirke til at reducere svind, undgå revner eller luftlommer og reducere mængden af tid brugt på at kurere beton. Må din forskning og eksperimentere med tekstur og farve for at gøre din beton patch et attraktivt supplement til resten af bygningen.