E2r

Hvordan man laver en grusvej

Realiseringen af en grusvej er ikke en Cakewalk

Realiseringen af en grusvej er ikke en Cakewalk, men payoff er utroligt, da det endelige resultat af en høj kvalitet job kan være en komplet mesterværk og vil samle alle omkringliggende aspekter af området. Mens beton og asfalt er robuste overflader har, grusveje har det naturligt anslag, der går perfekt tilstødende med naturen. Fotografer elsker at rejse til toppen af en grusvej, oprettelse af et skud, og få en utrolig billede af en grusvej omgivet af smukke træer og buske. For et udviklingsland virksomhed i et landområde, der dækker det fugtige og porøse jord med en grusvej kan være en udmærket øko-venligt alternativ til de dyre og almindelig beton eller asfalt.

Det første trin med at sammensætte en grusvej er at opnå en traktor, der skal bruges til at trække en flad kasse klinge over hele længden af den jord, der anvendes til fremstilling af vejen. Hvis dette trin blev gjort ved hånden, er det bogstaveligt talt ville tage dage, fordi i én hurtig slag traktoren kan trække op alle græs, små genstande, og alle mellemstore hindringer, som er i vejen for stien. Under en direkte vej kan føre til konkret problemer i tilfælde af kraftig regn, der kan ændre den menneskeskabte procedure, så efter rammen af jorden er den bedste måde at gå om dette trin. En anden grund til, at dette skridt er så vigtigt at følge den korrekte måde er fordi i fremtiden, når vejen er færdig, vil navigatører have en meget lettere tid rejse gennem end at forsøge at følge en direkte sti, der går imod naturen og miljøet.

Det andet skridt vil indebære at tale med en installation professionel

Det andet skridt vil indebære at tale med en installation professionel. Grunden til dette er at hjælpe maker vælge den pletfri grus til jobbet ved hånden. Der er en hel del forskellige valg fra 3/8-inch knust til 2-tommer knuste grus samt flere grus / sand blandinger. Må ikke springe dette trin, fordi sætte den forkerte grus i et givet terræn kun vil blive omdannet til en kæmpe komplikation i fremtiden, så du det rigtigt første gang rundt.

Det tredje skridt er at leje en entreprenør til at bringe i grus, der er blevet valgt til grusvejen. Ved hjælp af en grus estimator, der kan findes online meget nemt vil hjælpe med at måle, hvor meget grus skal købes. Fra tykkelsen i lag grus til længden af vejen, sikre, at alle beregninger er så præcis som muligt for at sikre, at den passende mængde grus købes. Et alternativ til anvendelse af en grus estimator er at tage dine målinger og give en professionel entreprenør et opkald for at få dem give dig en bedre og mere nøjagtigt skøn.

Hvordan man laver en grusvej. Realiseringen af en grusvej er ikke en cakewalk.
Hvordan man laver en grusvej. Realiseringen af en grusvej er ikke en cakewalk.

Det sidste skridt til at gøre en grusvej er det vedligeholdelsesarbejde, der skal udføres med jævne mellemrum. Hvis projektet blev udført i et sted, hvor vejrforholdene er under konstant forandring, opretholdelse af grusvejen kan være en smule mere vanskeligt og tidskrævende, fordi sne, vind og regn er alle store faktorer i ændringer af grusveje. Huller og ujævnt terræn er fuldstændig uacceptable og kan føre til beskadigede biler til tilskadekomne bilister eller passagerer, og sørg vejen holdes sikkert er ansvarlig for virksomheden ejer eller bopæl.