E2r

Hvordan man laver plader i slipcovers

Hvis du har en sofa, der skal lakeres, og du ikke har midlerne til at gøre det lige nu, du kan dække den gamle sofa op med blot et ekstra sæt ark, du har om omkring huset. Hvis dine ark, du har ikke er i så god af form, så kan du bare købe et par nye plader på din lokale stormagasin. Sørg for, at slip dækker, at du laver vil blive foretaget fra flade plader snarere end monteret plader som flade plader tendens til at gøre bedre overtræk til din sofa end monteret gør.

Trin 1:

Til dækning af en sofa, du vil få brug for 2 Kong størrelse flad ark for at gøre dækslet. Hvis du har en meget mindre sofa så du kun behøver at have fuld størrelse flade plader. Du kan bruge den samme metode til at dække over en stol så godt.

Trin 2:

Vil du ønsker at besøge stof butik for at købe omkring 3 dusin stof stifter til at sætte dækslet på sofaen. Sørg for, at stifter, som du har valgt, er en stil, der vil matche resten af indretningen i hjemmet. Da stifter vil vise i nogle områder af sofaen, du vil være sikker på, at de vil matche.

Hvordan man laver plader i slipcovers. Juster pladen til at dække armene på sofaen og hvis behøver at være.
Hvordan man laver plader i slipcovers. Juster pladen til at dække armene på sofaen og hvis behøver at være.

Trin 3:

Dette trin er meget simpelt, alt hvad du gør er at fjerne puderne ud fra sofaen eller sofa, eller som nogensinde møbel du ønsker at dække.

Trin 4:

Du vil gerne sørge for, at du placerer den flade plade over hele sofa, hvor du ønsker at dække det helt. Hvis sofaen er ekstremt stort, kan du nødt til at skære et af arkene helt i halvdelen til at dække armene på sofaen.

Trin 5:

Sørg for at du guffe alt stoffet ind i sofa sprækker og sørg for at der vil være nok tilovers stof til at dække forsiden af sofaen samt siderne af sofaen.

Trin 6:

Hvis du kan placere stifter så langt til bagsiden af sofaen som du kan. Fastgør stoffet med tegnestifter og forsøge at holde dem skjult, hvis du ikke ønsker at se nogen stifter.

Trin 7:

Juster pladen til at dække armene på sofaen og hvis behøver at være

Juster pladen til at dække armene på sofaen og om nødvendigt, skal du placere et par tegnestifter rundt for at holde arket på plads. Hvis du har brug for at guffe og fold her og der end velkommen til at gøre det. Påfør stifter på forsiden af sofaen, hvis du kan.

Hvordan man laver plader i slipcovers.
Hvordan man laver plader i slipcovers.

Trin 8:

Du vil gerne sørge for, at den flade ark, som ligger over sofaen ligger fladt, flugter med bagsiden af sofaen. Sørg for at placere møbler tegnestifter i sofaen for at holde stoffet på plads.

Trin 9:

Tag et stykke stof stor nok fra et ekstra fladt ark at ombryde omkring sofapude og derefter placere et par sting for at holde stoffet på plads med en nål og tråd. Gentag dette trin med alle puder til sofaen for at holde al stoffet på plads.

Trin 10:

Placer puder tilbage på sofaen, du dækket, og du er færdig.