E2r

Hvordan man opbygger en sandkasse

Børn bliver nemt keder sig

Børn er let keder sig. Samtidig lade dine børn sidde gennem hele dagen på at se fjernsyn kan sommetider være en hurtig og nem løsning for de fleste forældre i løbet af weekender eller skoleferier, er det ikke god praksis. Ikke alene har vi bidrager til den globale opvarmning ved overdreven brug af elektricitet, men vi er ubevidst vender vores kids 'hjerner til grød. Kommer op med sjove aktiviteter, der vil tilskynde indlæring og teamwork i vores børn er stadig den bedste måde at give deres endeløse energi en stikkontakt. Det er her du opretter din egen sandkasse fra bunden kommer i. Ved at anvende disse afprøvede metoder, vil du helt sikkert vende den dag i baghaven som et besøg til stranden.

Hvordan man opbygger en sandkasse. Vælg den mest passende sted til din sandkasse.
Hvordan man opbygger en sandkasse. Vælg den mest passende sted til din sandkasse.
  1. Vælg den mest passende sted til din sandkasse. Når du gør dette, et par ting skal holdes for øje. For det første bør en skraverede område være den første på din liste. For meget sol vil resultere i en række alvorlige sundhedsproblemer. En skraverede område ved siden af huset eller under et træ vil være den bedste. Dog kan sætte din arbejdsmappe under et træ være lidt mere vanskeligt, som du bliver nødt til at skære og grave gennem rødderne. En sandkasse bør også placeres i et område med ordentlig dræning for at sikre, at sandet tørrer op efter et regnvejr. Sandkasser bør også være placeret på et sted, hvor du vil nemt se dine børn. Læhegn er en anden overvejelse som vinden kan blæse sandet og forårsage skader på dine børns øjne.
  2. Forbered området ved at måle og mærkning. Når du har valgt stedet for sandkassen, skal du bruge sejlgarn til at lægge ud den ønskede størrelse for sandkassen. Grave op til en 4 inches ind i snavs. Dette vil hjælpe med at holde væggene oprejst. Put ukrudt stof på det. Dette vil gøre det muligt for vandet at løbe ud, men holde ukrudt fra spiring i sandet.
  3. Saml rammen. Nu er det tid til at sammensætte den ydre ramme af sandkassen. Du skal bruge ikke-giftige træ omkring 12 inches lang og 1 cm tyk. Længden af hver sidevæg afhænger af det område, du plukket ud - det kunne være et kvadrat eller et rektangel. Saml disse sidevægge til formen af det område, du markerede, og sørg for at du følger områdets målinger. Benytte enten søm eller træskruer at forbinde sidevæggene, så at der er mindst tre fra top til bund på hver hjørnesamling at gøre rammen robuste. Når du har sat rammen sammen kan du nu lægge det i gravet ud form i det valgte område og udfylde de huller med jord.
  4. Fyld op den installerede ramme med sand Der er generelt to typer af sand at vælge imellem -. Kontrahentens sand eller flod sand. River sand er renere og finere, så det ville være en god idé at bruge dette.

Opbygning sandkassen kan i sig selv være en spændende og sjov udendørs aktivitet. Du kan faktisk spørge dine børn og deres legekammerater at hjælpe. Arbejdet er let nok at være sjovt, og det vil helt sikkert lære dem en masse om samarbejde.