E2r

Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet

At bygge en udendørs køkkenbordet det første krav er en passende støtte system. Dette kan være en mursten piedestal eller metal ramme eller et andet system, som anses for vand og varmebestandig. En udendørs køkkenbordet skal have en robust base fremstillet af en vejrbestandig 1-1/2 "tykt tømmer såsom douglasgran, Redwood eller ceder. Basen skal fastgøres til understøtningen, og dette kan opnås ved anvendelse af forsinkelse bolte med boret ankre. være sikker på basen er sikker og køkkenbordet samling vil gå glat.

Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet.
Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet.

Begynde med at bestemme den ønskede størrelse af køkkenbordet og den ønskede overflade, som kan være keramiske fliser eller mursten udlægningsmaskiner fliser. Det er ikke tilrådeligt at fabrikere en udendørs bordplade ved hjælp af en laminat færdig da disse normalt er konstrueret ved hjælp af en non varme eller vand resistent krydsfiner underlag.

En køkkenbordet kan fremstilles i en butik og transporteret til byggepladsen. Men hvis du bruger fliser eller mursten pavers som en finish er det tilrådeligt at fremstille den øverste på stedet og på plads.

I den basale afskårne stykker af det behandlede tømmer efter længde. Antallet af nødvendige stykker, vil afhænge af den ønskede bredde af køkkenbordet. Montering af foden stykker til nedenstående modstøtten og størrelse basen til cirka 1 "under den ønskede størrelse af finish top. Dette vil give mulighed for en færdig flise skørt, der skal installeres omkring kanterne på bordpladen.

Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet.
Hvordan man opbygger en udendørs køkkenbordet.

Hvor keramiske fliser ønskes fastgøre strimler af 1/2 "krydsfiner som nederdele til basen og installere disse til 2" over toppen af foden. Dette vil være den totale tykkelse af fliser og mørtel seng. Dæk bunden med to lag byggeri papir og wire loftsplader. Fastgør papiret med 1/4 "hæfteklammer og fastgøre ledningen tremme med # 3 galvaniserede søm. Bland en mørtel seng med 2 dele sand, en del cement og 1/4 del lime. Float mørtel seng selv med toppen af krydsfiner skørter. Lad mørtel seng at tørre helt, før du fjerner krydsfiner nederdele.

Næste lægge ud keramiske fliser i den ønskede konfiguration og design, før du bruger nogen lim. Gør alle kant-og ende nedskæringer og sikre mønster, fliser afstand og design er korrekte. Installer flise ved at anvende flise mastiks til hver flise og placere den på mørtel med en subtil side til side bevægelse for at sikre en grundig kontakt. Flise spacere kan anvendes til at sikre, at alle rum er ens, men dette er ikke nødvendigt.

Når flise top er installeret layout til køkkenbordet ansigt fliser og skære disse stykker. En Mitered eller afskårne hjørne foretrækkes og sørg for at efterlade en lignende afstand mellem disse fliser som køkkenbordet fliser. Dette vil sikre et ensartet udseende. For injektionsmørtel fyldstof kun bruge en slebet type, cementmørtel, da dette er langt mere varig og vejrbestandig end en ikke slebet injektionsmørtel.

Bland injektionsmørtel til medium konsistens og anvende det til toppen og siderne med en svamp typen murske. Tillad injektionsmørtel til at tørre i mindst to timer før vask af overskydende væk med en fugtig svamp. Polér flise og injektionsmørtel med en blød klud og anvende 2 lag injektionsmørtel sealer til hele køkkenbordet og kanter. Lad sealer at tørre helt mellem lagene.