E2r

Hvordan man opbygger et blad komposten

Opbygning af et blad kompost er en fremragende metode til at slippe af døde blade i din værftet. Ikke alene er det økologisk bevidst til kompost i stedet pose visne blade til bortskaffelse på lossepladser, men det giver nogle af de bedste ernæring for græs og blomsterbede. Med en lille investering af tid og knofedt græsplæne trash bliver sort guld.

Hvordan man opbygger et blad komposten. Når den grundlæggende blad komposten er bygget.
Hvordan man opbygger et blad komposten. Når den grundlæggende blad komposten er bygget.

Indsamling og forberedelse døde blade og organiske papirkurven er det første skridt i opbygningen af et blad komposten. Blade bør indsamles i en stor pæl, som skal indeholdes i kompostering området. Disse blade skal blive makuleret før hober dem. Shredding hjælper aide til at nedbryde dødt materiale i den endelige nyttige kompost i en hurtigere måde. Hele blade kan bruges, men kompostering cyklus vil tage længere tid at gennemføre.

Bunken af strimler skal indeholdes i et område for at reducere chancen for henkastning resten af egenskaben. Indhold af bunken er normalt gøres på to måder. En almindelig metode er at hegnet i bunken med 4 til 5 fod stakes lavet af stærkt træ. Disse stave er omviklet med ledninger. Hønsenet er almindelige, men blæsende områder eller områder bebos af dyrelivet draget til sådanne pæle, bør tungere kæde link hegn anvendes.

Husk, at bunken aldrig bør placeres i områder, der er udsat for sollys i længere tid. Hvis bunken varmes op og tørrer ud, vil det muligvis bryde i brand. Husk, at komposteringsprocessen producerer varme som en del af pausen down proces. Hullerne i tråden give nødvendige ventilation for overophedning at sprede. Hvis komposten skal bygges i direkte sollys, bør være indeholdt i en skraldespand i stedet for et hegn. Den bin bør være omfattet at overdøve solen. Den bin skal have huller til ventilation og afløb boret hele sin overflade.

Når den grundlæggende blad komposten er bygget

Hvordan man opbygger et blad komposten.
Hvordan man opbygger et blad komposten.

Når den grundlæggende blad komposten er bygget skal kompostbeholder beholder eller område opretholdes. Bunken skal holdes fugtig med vand og ikke overlades til tørre ud. Ved hjælp af en spade eller pitchfork at vende bunken hver to til tre måneder er også meget gavnligt og vil fremskynde processen. Regelmæssigt at vende kompostbunken vil hjælpe frigive varme også. Ignorerer varmeudvikling vil dræbe gavnlige bakterier og hæmmer eller stoppe komposteringsprocessen. I ekstreme tilfælde kan varmeopbygning kan forårsage bladet komposten at selvantænde.

Blanding bladene med andre organiske materialer hjælper fremskynde komposteringsprocessen. Tilføjelse madrester og strimlet avis og gamle paperback bøger er en idé. Tilsæt aldrig kød eller ikke-vegetabilsk materiale til din bunke. Disse materialer kan tiltrække uønskede skadedyr og endda dræbe nyttedyr kritiske for komposteringsprocessen.