E2r

Hvordan man opbygger et flydende gulv til et lydstudie

Lydstudier brug for de rette akustik til perfekt lydoptagelse og blanding. Uden det, bare musikken lyder ikke rigtigt. Med et flydende gulv er afgørende for denne. Rummet i mellem skabt ved at hæve gulvet er isoleret således, at det beskytter mod lyde, der kommer nedefra og hjælper til at dæmpe lyden indefra. Det kan være lidt dyrt, men det er uklogt at drive et lydstudie uden svømmende gulve. Her er hvordan man opbygger et flydende gulv til et lydstudie:

  • Saml materialer. Her er listen over ting, du skal anskaffe sig for at bygge et flydende gulv til dit lydstudie: Neopren polstring, krydsfiner, gips, hårdttræ gulvbelægning, isoleringsmateriale, et bånd måleanordning, tin klip, fortynder, kontakt cement, en så og en hobbykniv.
  • Neopren polstring. Du er nødt til at forberede din neopren polstring ved at skære dem op i kvadrater. Brug tin klip for dette, og hver firkant skal måle 2 inches på hver side. Polstringen vil blive anvendt til at støtte flydende gulv. Du har brug for at få målinger af gulvet for at afgøre, hvor meget krydsfiner, hårdttræ gulve og gipsvæg du vil få brug for. Efter dette, er du nødt til at komme op med den samlede vægt, der skal støttes, så du ved, hvor meget neopren polstring til at bruge. Dit neopren polstring kan understøtte op til 15 pounds per square. Rens din polstring med fortynder, så det er lettere for dem at klæbe til hinanden ved hjælp af cement.
  • Om fastsættelse af neopren stakke og isolering. Jævnt rummet de neopren polstring stakke omkring dit gulv. I mellemrummet mellem stablerne, skal du indsætte dit isoleringsmateriale. Brug din hobbykniv til at skære isoleringen omkring stablerne, fordi isoleringen skal være lavere end de stakke, så det ikke rører ved flydende gulv.
  • Opbygning gulvet. Sørg for hver type træ, er af samme størrelse. Tag din krydsfiner og skære det ned til størrelse. Det skal passe over hele gulvet fra væg-til-væg. Der er ingen grund til at bruge nogen klæbemidler. Alt du skal gøre er at lægge den over neopren polstring. Det drywall lag er næste. Det skal være 5/8-inch tyk. Fastgøre den til krydsfiner med drywall skruer. Tilføj endnu et lag af krydsfiner over gipsvæg. Fastgøre den til drywall omkring kanterne med skruer. Læg det sidste lag af hårdttræ gulv i løbet af det andet lag af krydsfiner.
  • Gode råd om sikkerhed. Bær tykke gummi såler støvler, mens du går rundt dit gulv, så du er beskyttet mod søm og skarpe genstande i tilfælde af at du træder på dem. Må ikke stamme dig selv bærer tunge genstande. De fleste lydstudier har ikke windows, så sørg for at du åbner døren, så du har ordentlig ventilation.

Det vil tage en masse tid og arbejdskraft, men det kan gøres

Hvordan man opbygger et flydende gulv til et lydstudie. Om fastsættelse af neopren stakke og isolering.
Hvordan man opbygger et flydende gulv til et lydstudie. Om fastsættelse af neopren stakke og isolering.

Det vil tage en masse tid og arbejdskraft, men det kan gøres. Et flydende gulv i studiet løser akustik problemer og hjælper med at lydisoleret optagelsen værelset. Følg ovenstående trin, og du også vil være i stand til at bygge din egen flydende gulv.