E2r

Hvordan til at bygge en brand pit gnistskærm

En brand pit gnistskærm består af et firkantet metal eller rør stålramme, der er trukket med stål trådnet for at undgå gnister og gløder bliver luftbårne og skabe en brandfare. Gnistfangeren er forhøjet fra toppen af ilden pit for at give adgang til belysning og placere logs eller kul. Det er holdt i position af enten en metal støtte system eller suspenderet fra hovedet og arrester kan have en skorstensrøret eller hætte afhængig af de overliggende forhold. En open-air gnistskærm vil have en hætte og en under tag gnistskærm vil have en skorstensrøret.

Hvordan til at bygge en brand pit gnistskærm.
Hvordan til at bygge en brand pit gnistskærm.

Begynd ved at måle brand pit diameter eller de kvadratiske breddedimensioner og gøre en materialer listen. Metalrammen kan være vinkel jern eller rør stål og størrelsen af dette metal vil afhænge af størrelsen af brønden. En god regel er 1 "stål for hver 48" bredde. Stålet trådnet skal være 3/16 "maksimum og sporvidde på masken bør ikke være mindre end # 6 for at forhindre varme forringelse.

For en kvadratisk eller rektangulær ramme cut (4) stykker af 1 "x 1" vinkeljern til længderne af siderne, og læg dem på en flad overflade i den ønskede konfiguration. Kontroller dimensionerne og svejse stykkerne i hjørnerne. Lad svejsningerne at afkøle og formale eventuelt overskydende at opnå en ensartet overflade svejsning. Hvis rammen er større end 36 "på tværs på ethvert punkt svejsning én eller flere yderligere stykker af 3/16" tyk fladjern stivere at spænde over åbningen og støtte trådnet. Disse stivere bør være maksimalt 48 "fra hinanden. For en ramme med en samlet dimension på 60" en strut vil være behov for på tværs af rammen ved centrum. Prime stålrammen med en høj varme metal primer og sæt rammen til side.

For et rør stålramme brug minimum 1 "x 1" x 3/16 "tyk firkantet eller runde rør. For en kvadratisk eller rektangulær form samle rammen ved samme metode som anvendt for vinkeljern rammeenhed. For en rund eller cirkulær stålramme anvendelse minimum 3/32 "x 1" slange og gøre cirkulær ramme ved hjælp af et stålrør Bender. Svejs enderne af stålrør og tillade svejsninger afkøle. Grind overskydende og prime rammen med en høj varme metalprimer .

Hvordan til at bygge en brand pit gnistskærm.
Hvordan til at bygge en brand pit gnistskærm.

At screene brand pit gnistfangeren sted rammen på en flad overflade og lægge skærmen på tværs af rammen tillader et minimum af 1 "udhæng hele vejen rundt. Skærmen kan fastgøres til rammen ved hjælp pan-head pladeskruer ved 4" fra hinanden eller ved hæftesvejsning skærmen til rammen. Vær sikker på at pre bore for pladeskruer. Trim overskydende skærm og male gnistfang ramme med (2) frakker af høj varme resistent maling ved hjælp af den ønskede farve.

Fastgør rammen i position enten ved at knytte til en metal support system eller ved at suspendere den fra en overhead struktur, såsom et loft eller tag stråle. Branden pit gnistskærm kan suspenderes ved hjælp stål kæde og øjebolte eller andre metaller systemer, der beskæftiger fladt stål eller rør stål. Installer skorstensrøret riser eller gnistfang hætte.