E2r

Hvordan man opbygger et glas blok brusevæg

Hvis du mener dit badeværelse er behov for en lille sprucing

Hvis du mener dit badeværelse er behov for en lille sprucing, du har mange ting at overveje, hvis du vil have det renoveret. Et aspekt af dit badeværelse, kan du ændre er din brusekabine. Det kan være tid til helt at erstatte det med et nyt. Lyder det ikke sjovt? Hvorfor ikke gå efter noget elegante og klassiske og erstatte din brusekabine med et glas blok brusevæg? De er helt sikkert mere luksuriøse end din normale gamle brusekabine og er relativt nemme at installere. Her er hvordan man opbygger et glas blok brusevæg:

  • Begynd nederst. Din glasblok brusevæg skal have en god base. Valg af størrelse og type af din base er vigtig, fordi du kun kan kalde for glasblokkene når du har taget en beslutning om basen. Du har tre typer af baser at vælge imellem: en akryl base, et mudder sæt pan base og en vandtæt ekstruderet polystyrenskum base. For det første har acrylbaseret er den enkleste og lettest at rengøre. De normalt kommer i faste formater, så du ikke kan tilpasse det helt til specifikationerne i dit badeværelse. Dernæst mudder sæt pan baser er mere let tilpasses giver mulighed for flere stilarter og kan endda blive skabt på stedet. Dog kan et job som dette tage et stykke tid, og det kan få virkelig rodet. Nogle gange, hvis der ikke udføres korrekt, er basen lettere beskadiget og er tilbøjelig til at lække. Endelig, hvis du ønsker en base, der er let tilpasses uden en lang installation periode, er helt op til opgaven med at sikre din glas blok brusevæg i lang tid, og er 100% vandtæt, kan du gå med den ekstruderet polystyrenskum base. Det koster mest selv om, så forbered dig på at skallen ud nogle kontanter. Uanset hvilken base du vælger dog skal gøres rigtigt ellers kvaliteten af dit kabinet vil lide.
  • De tilstødende vægge. Selvfølgelig vil det blive rigtig våd inde i din brusevæg. Det er de tilstødende vægge skal være parat til at stå sin prøve af tid og vand. Grøn eller murværk boards er stor, fordi de er vandafvisende. Porøse vægge kan nemt blive svækket af mange års brug og er modtagelige for meldug og skimmelsvampe.
  • De sanitære blokke. Før du begynder at opbygge din glasblokvæg, du er nødt til at sørge for, at det er forstærket korrekt. De to mest populære metoder til at styrke og forankre din væg med bruger vinyl stack vertikale og horisontale afstandsstykker og galvaniseret tråd forstærkende og panel ankre. Du bør forankre din glasblokvæg til de tilstødende vægge hver to fødder. Installation af dine præfabrikerede glas blokke er enkel. Alt du skal gøre er at stable dem korrekt og bruge lim anbefales af producenten.

Selvfølgelig

Hvordan man opbygger et glas blok brusevæg. De tilstødende vægge.
Hvordan man opbygger et glas blok brusevæg. De tilstødende vægge.

Selvfølgelig, hvis du er usikker på dine hjem remodeling evner er det bedst at ringe i professionel hjælp. Du ønsker ikke at ende op med et dårligt lavet brusevæg. Hvis bygget ordentligt, vil dit glas blok brusevæg vare dig en god lang tid.