E2r

Hvordan man opbygger hjørnehylder

Hjørnet af ethvert rum er altid en akavet sted, der normalt er overladt udekoreret. En fantastisk måde at fylde stedet er at installere hjørne reoler. Corner hylder kan bruges til at vise fotografier, bøger, film eller bare bruges som ekstra lagerplads. Corner hylder er en stor forbedring til ethvert rum og kan købes relativt billigt på ethvert hjem dekoration butik. For personer, der ønsker at designe deres egne hylder eller spare penge, så bygning hjørnehylder er en stor mulighed. Dette trin giver de trin og tips, der er nødvendige for, hvordan man opbygger hjørne hylder.

Hvordan man opbygger hjørnehylder. Det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at skære hylderne.
Hvordan man opbygger hjørnehylder. Det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at skære hylderne.

Det første skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at designe din reol. Nogle mennesker kan lide at bygge blot en eller to hylder, der sidder uafhængigt, mens andre ønsker at opbygge en mere detaljeret reoler sag. Når design specifikationer er kendt, er det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at indsamle de nødvendige forsyninger. At opbygge hjørnehylder du får brug for nogle krydsfiner, små træskruer, en sav, en boremaskine, sand papir, træ finisher, en malerpensel, hjørne støttebeslag og en vinkelmåler.

Det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at skære hylderne

Det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at skære hylderne. Før skære træet, skal du først trække udformningen af din hylde. Ved at placere krydsfiner op i hjørnet af væggen og bruge vinkelmåler, kan du tegne en perfekt semi cirkel. Når linje tegnes, omhyggeligt bruge en tabel sav eller båndsav at skære træet til at opfylde specifikationerne. Hvis du vil bygge mere end én hylde, vil bruge den samme vinkelmåler indstillingen sikre hylderne er af samme størrelse.

Det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder er at sand og forberede hylderne. Toppen og siderne af hjørnehylde skal være glat. Når hylderne er glatte, vil du ønsker at anvende en frakke af dit valgte træ finisher. Efter at have ladet finisher til tørre i mindst 12 timer, kan du derefter beslutte, om du ønsker at anvende yderligere frakker.

Efter at have ladet det sidste lag af træ finisher til at tørre

Efter at have ladet det sidste lag af træ finisher at tørre, er det næste skridt i, hvordan man opbygger hjørnehylder at installere hylderne. Installation af hylderne vil kræve at du placere hjørnet support beslaget, så det flugter med bunden af hylden og mod væggen. For hvert beslag skal du installere en træskrue ind i væggen og ind i hylden. For bedst at understøtte hylden, skal du installere mindst to beslag i hver side af hjørnet hylden. Før placere genstande på hylden, være sikker på det er behørigt sikret med de kantede parenteser.