E2r

Hvordan man remodel et hjem på et budget

Er der sådan en ting som virkelig remodeling et hjem på budget

Er der sådan en ting som virkelig remodeling et hjem på budget? Ja, der er. Hvis du er smart og knowhow til at skære hjørner uden at ofre kvalitet, kan du remodel dit hjem og spare nogle alvorlige penge svarende til en reden æg. Men før dette kan opnås, er du nødt til at forpligte sig til to ting:

  1. Må ikke overforbrug.
  2. Må ikke springe overraskelser ved at tilføje hvad der ikke i den oprindelige plan.
Hvordan man remodel et hjem på et budget. Maksimer dit hjem rum.
Hvordan man remodel et hjem på et budget. Maksimer dit hjem rum.

Nu kan du gå videre til remodeling dit hjem på et budget ved at følge disse tips:

  1. Maksimer dit hjem rum. Tag dit køkken for eksempel. Har du virkelig brug for at vælte ekstra vægge til at rumme flere hylder eller udvide din mad tilberedning område? I stedet for at gå til mere plads til hylderne, bygge hængende kabinetter til at holde dine krydderier, sølv, plader, pander og gryder. Din mad forberedelse område kan gøres uden for på en improviseret udekøkken. Tænk over disse forslag, før vælte mure.
  2. Installer en lysrøret når du kan. Hvem ønsker ikke store karnapper eller sidespor døre til gennembløde dit hjem i naturligt lys? Det er en fantastisk måde at lysere op dit hjem, men til steder som dine badeværelser eller gange overvejer installationen lysrør i stedet for at nedbryde mure og tilpasning af karnapper og skydedøre.
  3. Shop på genbrugsstationer og hjem forsyninger auktioner. Din eneste udfordring her er at overbevise din entreprenør om denne idé. Forvent din entreprenør til at vægrer sig ved dette forslag på grund af risikoen. Indrømmet, vil disse elementer ikke være helt ny, men hvis du kender din vej rundt inventar, isolering, og fliser, vil du ikke blive narret. Må ikke være på vagt over for at gøre dette. Der er fantastiske fund, der skal havde. Start med Habitat for Humanity s genoprette og nærliggende bygning forsyninger auktioner.
  4. Udfør din egen nedrivning job. Dette vil afhænge af dit område af ekspertise. Det er bedst at forlade interiører til en entreprenør, men hvis du kan gøre noget af nedrivningsarbejde på de ydre dele af dit hjem sikkert, gå videre og gøre det.
  5. Spørg din entreprenør til at gøre nogle netværk. Hans kolleger entreprenører kan være ved at slutte op om andre hjem remodeling projekter og kan have ting tilovers til brug på dit hjem remodeling. Din entreprenør kan have andre ting fra hans tidligere indgåede projekter. Alt fra hårdttræ gulv til fliser oversætter til besparelser, så tøv ikke med at bede din entreprenør om hjælp.
  6. Brug bæredygtigt træ. Eksotiske træsorter er dyre og sværere at producere miljømæssigt. Altid gå efter træ, der er en hybrid eller se ens af de eksotiske dem. Dette vil komme ud billigere for dig, fordi det er mere rentabelt for sælgere.
  7. Træk din egen vægt. Hjælp med at rydde op, male, stripping, slibning. Alt, hvad du kan gøre for at træde i løbet af den remodeling projektet i stedet for at ansætte ekstra hænder til at gøre disse ting. Ditto, hvis du kan administrere at afhente forsyninger selv i stedet for konstant at have disse leverede, så gør det.
  8. Vælg en mager sæson for remodeling. Omkostninger gå op, når efterspørgslen efter remodeling er høj. For eksempel, sommer og lige før store helligdage. Hvis du kan planlægge din remodeling umiddelbart efter nytår, kan du prutte alt, hvad du ønsker, og har stadig mange takers.

See? Remodeling et hjem på et budget er ikke så svært overhovedet, right?