E2r

Hvordan man vælger en plæneklipper

Hvis du ejer dit eget hjem

Hvis du ejer dit eget hjem, du vil få brug for at købe en plæneklipper på et tidspunkt. Det vil sige, medmindre du er heldig nok til at have en gartner eller har dedikeret hele din værftet til at skabe den perfekte Zen haven. Vælge hvilken plæneklipper til at købe enten kan være en spændende udfordring eller en forvirrende opgave. Ligegyldigt hvordan du ser denne opgave, er der flere vigtige faktorer at tage i betragtning, før du foretager et køb.

Hvordan man vælger en plæneklipper. Reel eller roterende?
Hvordan man vælger en plæneklipper. Reel eller roterende?
  1. Reel eller roterende? Reel plæneklippere vil gøre dine naboer glade, fordi der er normalt ingen motor, så de er meget rolige og ikke-forurenende. Hjuls plæneklippere omfatter en stationær vinge, der løber parallelt med jorden, og en roterende cylinder med flere fastgjort blade. Når cylinderen roterer, skærebladene skærer det stationære blad og den slås. Reel slåmaskiner har mange fordele ud over at være rolig og miljøvenlig. De er billige, næsten vedligeholdelsesfri og giver en tættere snit end rotorklippere. Ulempen er naturligvis, at det svært arbejde med at klippe med en cylinderklipper. Power-hjuls plæneklippere er tilgængelige, men de er meget dyre, så medmindre du klippe en putting green, de er nok ikke prisen værd.
  2. Electric, benzin eller batteri-drevne? Hvis du er bekymret for miljøet og har en lille græsplæne, elektrisk eller batteridrevne plæneklippere er vejen at gå. Elektriske plæneklippere er drevet ved at tilslutte dem i en almindelig stikkontakt. Du skal bruge en meget lang, kraftig forlængerledning. Af denne grund er elektriske plæneklippere ikke praktisk for mellemstore og store græsplæner. En anden ulempe er vanskeligheden ved at klippe med en ledning i vejen. Sikkerhed kan også være et problem - kører over ledningen er meget farligt. Batteridrevne plæneklippere, lige som navnet antyder, er drevet af et stort batteri, der er monteret på toppen af klipperen. Den største ulempe ved denne type af plæneklipper er, at de fleste batterier kun vil vare i en time på en fuld opladning. Hvis din græsplæne tager længere tid end en time at klippe, skal du købe et ekstra batteri. Både elektriske og batteridrevne plæneklippere er billigere end de fleste benzin plæneklippere.

    Benzin plæneklippere er det mest almindelige valg for boligejere - du genkender dem ved høj larm ekko gennem kvarteret. De er støjende og ikke så miljøvenlige, men de er hurtigere og kan være lettere at bruge. De letteste modeller til at bruge, er de selvkørende benzin græsslåmaskiner - alt du skal gøre er at guide plæneklipperen. Benzin plæneklipper motorer kommer i to varianter - to-cyklus og fire-cyklus. Fire-cycle motorer forurener ikke så meget som to-cyklus motorer og kræver ikke brændstof, der skal blandes, før det er sat i benzintanken.

  3. Sække eller bioklip? Hvis du har foretaget det valg at gå med en rotorklipper, skal du beslutte, om du foretrækker at nedlægge det afklippede græs eller barkflis dem. En plæneklipper med en pose vedhæftet fanger det afklippede græs. Du kan derefter tilføje dem til din kompost bunke eller smide dem ud i skraldespanden. En bioklip plæneklipper skærer hver græsstrå flere gange, som drejer udklip i en meget fin barkflis som kan efterlades på plænen uden at beskadige dit græs. Mulching plæneklippere er hurtigere, da du ikke behøver at stoppe hvert par runder og tømme posen. De er imidlertid dyrere end sække plæneklippere. I øvrigt, er at lade afklippet græs på din græsplæne ikke forårsage stråtag - det bare forhindrer sollyset i at nå græsset, der er dækket med udklip.
  4. Hestekræfter Ah, ja -. Den virkelige grund til at købe en græsslåmaskine - så meget strøm som du eventuelt kunne bruge, og sandsynligvis mere! Må ikke blive forført af plæneklipperen med den mest kraftfulde motor, selv om. Du vil bare betale mere for en funktion, du vil aldrig bruge. I almindelighed, hvis din græsplæne er temmelig plan og græsset er ikke meget tæt kan du klare dig med en plæneklipper, hvis hestekræfter er på den nederste ende af spektret. Hvis du har en meget kuperet parti og tykt græs, kan du ønsker en smule mere magt.
  5. Dæk. Bunken er plæneklipperens krop, oven på hvilken batteriet eller motoren sidder. Stål er det mest holdbart materiale, men aluminium og plast er lettere og billigere.
  6. Ridning eller skub? Hvis du har en græsplæne, der er mere end en acre i størrelse, eller du har fysiske begrænsninger, kan du ønsker at købe en plænetraktor. En plænetraktor har en roterende klinge under et dæk, som er placeret under midten af klipperen. En plænetraktor kommer til at koste betydeligt mere end en push plæneklipper, men den tid, du vil spare kan være værd at prisen.

Nu, at du ved alt, hvad du nogensinde behov eller ønskede at vide om plæneklippere, så tænk på, hvor du vil købe dit nye legetøj. Hvis du ikke er mekanisk krængningsprøve, vil du ønsker at se på plæneklippere ved en forhandler med et servicecenter. Disse har tendens til at være lidt dyrere end din lokale hjemmet og haven center, men husk, en plæneklipper, der er opretholdt vil vare år længere end en, der er forsømt.