E2r

Hvordan til at bygge et tag over en veranda

En tagkonstruktionen over en veranda, der ofte omtales som en veranda baldakin, er en fritbærende tagsystem, der binder ind i den eksisterende bygning og tag med tilhørende stillinger i ydre linje i baldakin og et leje, der understøtter canopy tagspær.

Hvordan til at bygge et tag over en veranda. At forankre indlæg ind i et eksisterende betonoverflade.
Hvordan til at bygge et tag over en veranda. At forankre indlæg ind i et eksisterende betonoverflade.

Begynd med at fjerne eventuelle eksisterende tagudhæng spær eller andre, der kan hæmme fastgørelsen af baldakinen til bygningen. Fjern disse at skylle med det ydre af bygningen og til den ønskede bredde af baldakinen området.

Support stillinger i yderkanten af baldakinen vil være forankret i et betonfundament, som kan være enten våbenhuset overflade eller 12 "diameter beton fundamenter.

Mål fra forsiden af bygningen til den ønskede længde af baldakinen og gøre en vinkelret mærke på overfladen med en kridtstreg eller træ pæle og en snor.

Fratræk for den ønskede tagudhæng på hver side og varemærket for de (2) post-steder med en markør eller ekstra indsatser. Kontrollér konfigurationen for firkantede og konsekvente dimensioner.

At forankre indlæg ind i et eksisterende betonoverflade

At forankre stillinger til en eksisterende betonoverflade, bore (2) 5/8 "diameter huller til 3" dybt ind i betonen og installere en 5/8 "gevindstang med epoxy. Stangen skal strække sig op over overfladen af betonen et minimum 6 ". Dernæst bruger 4 "x 4" træ indlæg, bore et 5/8 "diameter hul, 6" i midten af post bunde. Skub de stillinger over gevindstængerne og tandbøjle det lod.

At forankre indlæg om nye konkrete fundamenter

At forankre indlæg om nye konkrete fundamenter. Når spærene er installeret over området veranda.
At forankre indlæg om nye konkrete fundamenter. Når spærene er installeret over området veranda.

At forankre indlæg på nye beton fundamenter, grave en 12 "diameter fod, 16" dyb ved satset placeringer og installere indlæg beton med Simpson indlæg bund anker. Når betonen er hærdet, står en 4 "x 4" træ indlæg i ankeret, varemærket for de bolthullerne og bore posten. Installer stilling i Simpson anker og bolt den på et lod position. Afstive stolperne.

Header system vil være konstrueret af 4 "x 6" strukturel Doug gran eller større afhængig af spændvidden. (4 "x 6" headere vil spænde 8 'som afstivninger)

Installer 4 "beam bøjler på forsiden af bygningen, således at den øverste del af bjælken vil flugter med toppen af bygningen væggen. Markér et niveau linje fra bunden af bøjler til de stillinger og skære stillinger i denne højde. Installer de 4 "Simpson indlæg hætter oven hvert indlæg, bore huller og bolt dem til stillingerne. Monter de 4 "overskrifter på hver side, der strækker sig fra bygningen og hvile i den post caps. Bolt overskrifterne på plads, og skar de udragende ender for at give mulighed for den ønskede overhæng ved forsiden af våbenhuset.

Dernæst installere Simpson 4 "beam bøjler til at bære den forreste header mellem stolperne. Skær den forreste header, skal det placeres og fastgør den til bøjler. Tagryggen spær kan nu blive installeret.

Markere midten af den forreste header og installere en kort 4 "x 4" post på enden. Ved hjælp af et spær guidebog beregne højden af højderyggen og markere posten, med fradrag for bredden af højderyggen bord. Fra dette mærke, niveauet tilbage til det eksisterende tag og mærke, vejkryds. Mål fra dette punkt til forsiden af veranda og skære højderyg bord, giver ekstra for den ønskede udhæng i front. Installer højderyg bestyrelsen og tandbøjle det på plads.

For spær

For spærene, begynde min stabling 2 "x 6" Doug Fir spær på kanten, der spænder (2) savbukke. Mål fra den ene ende og markere en vinkelret linie på tværs af toppen af spærene at opnå den ønskede overhæng. Fra dette mærke og bruge et spær guide bog, bestemme længden fra mærket, eller sæde snit, til højderyggen bestyrelsen i overensstemmelse med den ønskede taghældning. Markér spær og skær plumb nedskæringer i den lange ende af spær. Gør layout mærker pr spæret span på højderyggen bord. Fastgør spærene bruger # 16 box negle på højderyggen og ved forbindelsespunkter på overskrifterne.

Når spærene er installeret over området veranda

Når spærene er installeret over området veranda, skære fyld spær for at fuldføre afsnittet over bygningen. Den halvtaget indramning system er nu på plads. Installer ½ "taget beklædningen med # 6 galvaniserede søm, og trim kanterne flugter med tagspær haler. Den tagdækning kan nu anvendes.