E2r

Hvordan til at klæbe mosaikfliser

En flise mosaik design kan klæbes til de fleste enhver hård overflade

En flise mosaik design kan klæbes til de fleste enhver hård overflade, fra gips til træ, beton til glas og metal til spejle. Mosaik fliser gøre en dejlig backsplash for et køkken komfur eller vask, en brusekabine gulv, en trappe, pejs mantel eller endda en front skridt blandt forskellige andre projekter. Tile kan overholdes bevægelige eller stationære objekter og under alle mosaikmønster tænkelige.

Trin One

Tegn en mosaik mønster på et stykke papir. Brug en farveblyanter, markører, eller farveblyanter til at farve mosaik mønster for at hjælpe dig, når du overfører dit mønster på overfladen.

Trin to

Hvis du ønsker at håne et billede og gøre det til en flise mosaik, kan du prøve at udskrive foto på et stykke millimeterpapir. Du kan være nødt til at strække billedet ud og gøre flere små udskrifter af de forskellige dele af det fulde billede.

Hvordan til at klæbe mosaikfliser. En flise mosaik design kan klæbes til de fleste enhver hård overflade.
Hvordan til at klæbe mosaikfliser. En flise mosaik design kan klæbes til de fleste enhver hård overflade.

Trin tre

Stræk dit design eller grafisk visning af foto ud til en størrelse, der vil passe den tiltænkte overflade. Brug karbonpapir til at overføre grafen eller linjerne i dit design på overfladen.

Trin fire

Sammenlign papiret design til større mønster på overfladen. Markér hver firkant eller afsnit i mosaik med et brev, som svarer til farven på den flise, der skal placeres i sektionen.

Trin Fem

Køb kvadratiske fliser eller tilfældigt skære fliser i de farver, du har brug for din mosaik-mønster eller det foto, du omdanne til en mosaik.

Trin seks

Rengør det område, du vil klæbe den flise mosaik på. Sand overflader om nødvendigt for at fjerne bump, der vil gøre den færdige mosaik ujævn og takkede.

Trin Syv

Placer fliser en ad gangen.
Placer fliser en ad gangen.

Når du er klar til at begynde at placere brikkerne på mosaik, skal du bruge et lille køkken spatel til at udjævne på en lille mængde fliseklæb ad gangen. Påfør ikke for meget lim, du ønsker at undgå at dække op de linjer du har tegnet på overfladen.

Trin Otte

Gør bunker af fliser, i henhold til de forskellige farver og har dem ved hånden, som du klæber fliserne. Anvende klæbemidlet og brug enden af spatlen at hak i limen.

Trin Ni

Tryk fliserne på plads oven på klæbemidlet. Prøv at bruge fliser stykker mindre end de sektioner, så du kan tilføje fuger mellem fliserne senere.

Trin Ten

Placer fliser en ad gangen

Placer fliser én ad gangen, arbejder fra det ene hjørne udad i alle retninger. Når færdig med at placere fliserne, skal du gå tilbage og anvende injektionsmørtel i revner mellem fliserne. Glat injektionsmørtel ned omkring hver flise stykke. Injektionsmørtel vil forsegle flisen og beskytte overfladen nedenunder mod vandskade.