E2r

Hvordan til at lægge linoleum firkanter

I fortiden

I fortiden, var linoleum så til med foragt, fordi plader af linoleum tendens til at bære ud nemt og har tendens til at skabe rodet luftbobler på gulvet. Dag, men har linoleum forbedret, og der er faktisk linoleum varianter, der kommer i form af kvadrater, som efterligner udseendet af fliser. Disse linoleum firkanter kommer i masser af smarte mønstre og er meget holdbare. Bedst af alt, installere disse linoleum firkanter i dit hjem er meget let. Her er hvordan.

  • Rengøring. Først og fremmest bør du sikre dig, at du har grundigt renset ud gulvet i dit hjem. Gør dette ved at slibe gulve først. Hovedparten af de slibende dele af linoleumsgulv bør fjernes og skal ryddes ud. Efter fjernelse af de slibende dele af gulvet, bruge et vakuum til at feje støvet rest. Hvis du tidligere har anvendt fliser, pude gulvbelægning, gummi gulve, eller enhver anden form for gulvbelægning materiale, der kræver lim, bliver du nødt til at skrabe den gamle lim, før du anvender linoleum firkanter. Ellers vil limen fra linoleum kvadrater ikke være i stand til at holde sig til gulvet effektivt.
  • Tætning i træet. Efter rengøring er det næste skridt for dig at begynde forsegling i træet. Træet skal være forseglede, før anvendelse af linoleum firkanter så limen ikke vil plette træet, og så du kan bruge træet senere, hvis du beslutter at fjerne linoleum firkanter, næste gang du renovere eller indrette dit hjem. At forsegle i skoven, blot købe obligationer smagsforstærkere eller primere, der normalt sælges i isenkræmmere. Disse er normalt tilgængelige i flydende form, og behøver kun at blive anvendt med pensler eller ruller på gulvet.
  • Arbejde i sektioner. Når du har beseglet i gulvet, tage en blyant eller et stykke kridt og bruge det til at opdele gulvet i store sektioner. Opdeling gulvet i sektioner vil tillade dig at arbejde hurtigere, mens du installerer linoleum firkanter. Hvis du arbejder på et lille værelse, kan det være nok til at opdele rummet i to. Hvis du arbejder på en særlig stor plads, dog kan du ønsker at opdele rummet i fire eller endda seks og meget mere.
  • Lægge fliser. Når du har bestemme de sektioner, du vil arbejde i, tage fliser og fjern det stykke papir, som du finder på bagsiden. Når du har fjernet papiret, limen, der kommer med fliserne blive udsat for. Når disse klæbestoffer er udsat for, er næste skridt er for dig at lægge fliser på gulvet. Tryk flisen fast med hænderne, eller bruge en blød spids hammer til forsigtigt trykke fliserne på plads.

Når du har dækket hele rummet med linoleum firkanter

Hvordan til at lægge linoleum firkanter. Når du har dækket hele rummet med linoleum firkanter.
Hvordan til at lægge linoleum firkanter. Når du har dækket hele rummet med linoleum firkanter.

Når du har dækket hele rummet med linoleum torve, det sidste trin er for dig at lade limen tørre ud. Dette vil normalt tage en hel dag. Når limen er tørret, kan du begynde at flytte møblerne tilbage i rummet. Med disse trin, bør du være i stand til nemt at installere linoleum firkanter i dit hjem.