E2r

Hvordan til at passe Formica bordplader

Fremstillet fra forbindelse stof klassisk skabt af Formica Corporation, har formica længe været anvendt som materiale til køkken bordplader. Det er meget modstandsdygtigt over for varme, holdbar, billig og kommer i mange forskellige designs og farver. Desuden er det forholdsvis let at vedligeholde. Her er hvordan du skal passe Formica bordplader.

Hvordan til at passe formica bordplader. Daglig rengøring er nødvendig.
Hvordan til at passe formica bordplader. Daglig rengøring er nødvendig.
  • Daglig rengøring er nødvendig. Vask med mild sæbe og vand. Sørg for at skylle grundigt med rent vand bagefter og at tørre hele overfladen tør med et rent stykke tør og ikke-ridsende klud. Væsker kan sive gennem sømmene og skabe varig skade. Du kan afslutte med aftørring af Formica overflade med et vindue-rengøringsmiddel til at bringe tilbage sin regelmæssige glans.
  • Tør overfladen efter hver brug. En fugtig stykke af blød og ikke-slibende klud vil gøre.
  • Før pletter har en chance for at bygge op, rydde op udslip straks efter hændelsen.
  • Lad aldrig spildte væsker forbliver stillestående på formica tæller. Formica er gennemtrængelig og kan absorbere væsker via sine sømme. Det begrænset svulme op og bryde.
  • Til pletfjerning, er stærke, slibende kemikalier en no-no. De vil simpelthen ødelægge din formica køkkenbordet. En mild universalrengøringsmiddel vil gøre. Også, aldrig krat kraftigt, især med ståluld eller andre slibemidler.
  • For genstridige pletter, ty til din bedste husstand kammerat, all-formål og al praktisk bagepulver. Det er lige så blid som vand selv, men vil være tilstrækkeligt til at fjerne disse uønskede eyesores på din dyrebare formica køkkenbordet. Du skal blot blande bagepulver med lidt vand for at danne en dejagtig blanding. Så ising, ising, ising på pletterne, omhyggeligt splotching det omkring på de misfarvede områder uden at gnide for ikke at skæmme overfladen.
  • Undgå bryder noget af betydelig vægt på din Formica køkkenbordet. Selvom formica er kendt for at være stærkt og holdbart, det stadig kan blive skadet, bulet og smadret.
  • Aldrig forsømmer brugen af skærebrætter. Skæring på formica nøgne overflade vil utvivlsomt forårsage betydelig skade. At have en plastik base, kan formica utvivlsomt blive ridset, skæmmet, revet, flået, og brændt.
  • Aldrig nogensinde glemme at holde varme pads handy til at rumme varme madlavning bagværk. Formica kan være varmebestandigt, men det er ikke Superman. Det har begrænsninger. Du ville ikke ønsker at se en brænde plet på din dyrebare formica bordplade. Forbrændinger på formica overflader er en uoprettelig skade. De kan ikke fjernes. Alt hvad du kan gøre, er enten dække dem op med en skjult design af en slags, eller udskift det forbrændte område. Burns kan også henvise til syreforbrændinger fra ætsende kemikalier, såsom dræn rensemidler eller varmt fedt.
  • Voks din formica bordplade på en regelmæssig basis for at holde det søger nye. Du kan gå til en isenkræmmer og bede om Formica-specifik voks. Det er meget effektiv i at hjælpe den formica bliver mindre gennemtrængeligt for væsker og pletter.

Vedligeholdelse af formica bordplader kræver ingen dyre behandlinger

Vedligeholdelse af formica bordplader kræver ingen dyre behandlinger. Alt der kræves er din tålmodighed og regelmæssighed i at rydde op. Passe godt på det. Det vil tjene dit formål godt, hvis du gengælde ved at gøre din pligt ordentligt vedligeholde den. Du skal blot overholde de generelle regler og retningslinjer for formica s ordentlig pleje og vedligeholdelse, der er nævnt ovenfor, og du er garanteret at nyde sin service i mange år i det lange løb.