E2r

Hvordan til at tage sig af en grus indkørsel

Din indkørsel kan give et indledende indblik i, hvordan du sætter pris på udseendet og fornemmelsen af dit hjem. Hvis du er en af de få, der har en grus indkørsel, så skal du vide, hvor let det kan gå fra smukt brolagt indkørsel til en pjusket rod. Du er nødt til at gøre din del for at holde, hvad du har møjsommeligt bygget i god stand for at holde dig i lang tid.

Hvordan til at tage sig af en grus indkørsel. Din indkørsel bør oprettes for at forhindre vand i at akkumulere.
Hvordan til at tage sig af en grus indkørsel. Din indkørsel bør oprettes for at forhindre vand i at akkumulere.
  1. Af den simple ting, hvis du ser grus sten går over den linje, du har sat op for indkørslen umiddelbart feje dem tilbage inde linjen.
  2. Din indkørsel bør oprettes for at forhindre vand i at akkumulere. Den midterste del af indkørslen bør oprettes højere fra resten for at få vandet løbe ordentligt af. Dette kaldes centrum kronen.
  3. Hvis du har drængrøfter på siden af indkørslen, så sørg for, at du altid ren og har skærver på løbende at tage vand ind. Det bør altid være dybt nok til at absorbere vand fra indkørslen.
  4. Husk, hvor nemt og billigt du har lavet en kedelig indkørsel ser temmelig godt med grus? Så er du nødt til at vide, at opretholdelsen af denne type indkørsel ikke er let. Det bliver en dag blive et virvar af snavs og ukrudt. For at undgå dette, er du nødt til at rydde ud ukrudt en gang om ugen. Få en spray, der fjerner ukrudt fra enhver have butik. Dette er en forebyggende foranstaltning, men vil ikke garantere fuldstændig fjernelse af ukrudt.
  5. Hvis der er genstridige ukrudt på indkørslen, hæld kogende vand over ukrudtet. Det er miljøvenligt og kan spare dig et par bukke.
  6. I løbet af efteråret bliver det sværere at opretholde en grus indkørsel. Blade vil sprede rundt i området og på toppen af dit grus. Bedste ting at gøre her, er at få en løvblæser, vil det fjerne alle de blade, der er let nok til at blive taget ud. Der kan være mere end et par blade fast i steder, så du har noget valg, men at rive dem ud.
  7. Raking vil dog medføre fortrængning af grus, så du er nødt til at rive dem tilbage til deres sædvanlige plads. Sørg for at du flad området til niveau med de andre ugenerte grus. Hvis du ikke kan gøre dette manuelt kan du få et vægtet metalramme, der kan give dig en bedre finish.
  8. Hvis du ser nogen huller, fylde det op, så snart du kan. Udfyld huller straks med sand. Du kan oven med grus sætte mere på toppen så det niveau ved at have din bil passerer gennem området.
  9. En dag vil dit grus indkørsel miste sin nivellering. Det er uundgåeligt, så ville du nødt til relay grus og redo alt.

Fastholdelse af en grus indkørsel tager tid og kræfter

Fastholdelse af en grus indkørsel tager tid og kræfter. Hvis du gør dette rutinemæssigt dog vil du spare dig selv et par år mere for dyre reparation. Du skal bare nødt til at tage sig af dette område, så det ville være en indbydende syne, hver gang du kommer hjem.