E2r

Hvordan til at vokse nye græs hurtigt

Så har du forpligtet dig til græsser op din græsplæne

Så har du forpligtet dig til græsser op din græsplæne. Ja, det er en god idé. Den appel af dit hjem, vil i høj grad øge med en dejlig græsplæne vises ved de forreste og baggårde. Sagt har du sikkert lagt græs sods og har gjort alt hvad der kræves for at gøre dit græs vokse sundt. Problemet er, at græssets vækst tager tid. Så hvis du ikke har den luksus af tid eller blot ønsker din plæne til at fylde op hurtigt, så her er nogle tips om, hvordan du gør din græs vokse hurtigere.

  • Den indledende vanding. Når æglæggende på din spadestik eller plantning af frø af dit græs, vil vanding være afgørende. Uanset hvad er tilfældet, vil du helt sikkert ønsker at drysse vand over de områder, hvor du er plantet på dagligt i de første 30 eller deromkring dage. Det er bydende nødvendigt, at du holde jorden konstant fugtig. Dette er især tilfældet, hvis klimaet i dit område er varmt og tørt. Denne form for lys vanding vil tilskynde græsset til at vokse. I stedet for vand, kan du måske overveje hydro såning. Hydro såning sprøjtning dit græs med en blanding af vand, gødning og fibre, der vil hjælpe vokse din unge græs eller frø hurtigere og på samme tid, er det beskytter mod rovdyr og skadedyr. Efter de første 30 dage, når græsset er vokset lidt højere og stærkere kan du vende tilbage til en mindre hyppig vanding tidsplan.
  • Lad solen i. Grass vil helt sikkert vokse hurtigere, hvis de hele tiden får nok sollys på daglig basis. Solen giver dem energi, især i de tidlige stadier. Sagt sørge for at rydde op i øverste del af jorden hver så ofte med lys rive i for at få sollys igennem til de unge græs og frøplanter.
  • Sig nej til mund trafik. I den tidlige vækst, er det vigtigt, at græsset er fortsat trafik-fri. Det betyder, at du ikke skal tillade nogen at træde på unge græs. Det samme gælder med maskiner og vægtet udstyr. Vægten på unge græs vil medføre stress, der kan føre til de unge spire døende.
  • Holde den fugtig. Da græsset vokser, er det vigtigt at holde jorden fugtig. Grass har brug for vand konstant. At vande græsset, bruge en sprinkler og kun vand let. Over vanding kan være fatalt for dit græs især når spirer er stadig bud.
  • Skær det. Det kan være ironisk at klippe græs, når du ønsker det til at vokse. Nå, overveje græs for at være i stil med hår på hovedet. Jo mere man skærer det, jo tykkere og længere vil vokse. Den samme teori gælder for græs, forudsat at du skære det på et passende modenhedsniveau og den ønskede højde, du ønsker at græsset til at være på. Supplere din græsslåning ved at anvende en crabgrass forebyggende efter den tredje cut. Det vil hjælpe dig med at vokse græs hurtigere og tykkere.

Hvordan til at vokse nye græs hurtigt. Den indledende vanding.
Hvordan til at vokse nye græs hurtigt. Den indledende vanding.

Med alle disse i tankerne, skal din voksende græs være en brise. Du bør være i stand til at nyde en grønnere gård hurtigt nok.