E2r

Sådan arbejder du med en bygherre

En remodel er noget af en virksomhed. I en vis forstand er det endnu mere beskatte end at bygge nyt, fordi det uundgåeligt forstyrrer den daglige løbet af dit liv. Desuden en god remodel begynder med at vælge en god bygherre. Det er afgørende for et tilfredsstillende resultat. For en kort eller lang tid, vil dette builder være som din forretningspartner, i nogle tilfælde næsten en roommate. Lige så vigtigt som at vælge en kvalificeret entreprenør er at kunne arbejde godt sammen med ham eller hende. Her er nogle tips om, hvordan man kan udvikle og vedligeholde et godt samarbejde med din bygherre:

Trin 1

Vælg din entreprenør. Det første skridt er at finde og ansætte en kvalificeret entreprenør til at gøre arbejdet. Disse første indtryk, som du interviewe de forskellige bygherrer, vil sætte scenen for senere interaktioner.

Trin 2

Sådan arbejder du med en bygherre. Vælg din entreprenør.
Sådan arbejder du med en bygherre. Vælg din entreprenør.

Hold et åbent sind. Det er bedst at være overbærende og forberedt til uforudsete ændringer og problemer. De er uundgåelige i en remodel eller renovering. En god bygherre vil være i stand til at rulle med disse ændringer, hvilket gør det bedste ud af dårlige forhindringer. Prøv at gøre det samme selv.

Trin 3

Være selvhævdende. Alt dette er sagt, skal du ikke være bange for at hævde dig selv. Ophold på toppen af tingene. Sørg for at du sporer materialer på orden og generelle fremskridt. Må ikke være bange for at stille spørgsmål, og dette er dit hus, og bygherren ved det.

Trin 4

Være professionelle. Du er i et aftalt forhold, så prøv at forblive professionel. I lyset af disse alt for almindelige remodel frustrationer, kan det være let at miste dit hoved. Mange af de problemer, der opstår mellem bygherrer og husejere er let undgås med hovedet koldt og en vilje til at forstå.


Være professionelle. Vide, hvad du ønsker.
Være professionelle. Vide, hvad du ønsker.

Meget sandsynligt, at ingen af disse oplysninger er meget overraskende. Det meste af det er sund fornuft, og at rigtig, er 99 procent af, hvad du har brug for, når du arbejder med en bygherre. Selv om det er en professionel og dyre forhold og fremtiden for dit hjem, afhænger af det, er der ingen grund til at overcomplicate ting. Dit bygherre vil være dybt involveret i projektet, som han forsøger at flytte det sammen og maksimere sin profit. Du, effectually, bør gøre det samme. Find dig selv en lokal, præ-screenet builder til at arbejde med lige nu og få din remodel op og køre!

Jeg er CTO for en populær remodeling service, der giver remodeling billeder og ideer samt lokale remodeling entreprenører .