E2r

Sådan at finde forsyningsledninger før grave

En gør-det-selv hjem forbedring projekt er altid en penge pauseskærm

En gør-det-selv hjem forbedring projekt er altid en penge pauseskærm. Men det kan føre til at bruge mere, hvis projektet kræver grave. Utilsigtet rammer kan føre til skader, bøder og udgifter til reparation. Hvad værre er, kan dette ikke kun påvirke dig, men kan påvirke et helt samfund på grund af serviceafbrydelse. Du ønsker ikke at være en genstand for had bare fordi du har glemt at finde forsyningsledninger før grave. Det vil ikke være svært, alligevel. Det tager kun et opkald til 811.

Sådan at finde forsyningsledninger før grave. Planlæg udgravningen.
Sådan at finde forsyningsledninger før grave. Planlæg udgravningen.

Kun omkring 1/3 af alle de gør-det-selv husejere kalder den nye opkald, før du graver nummer-811-og så førte dette til mindst en utilsigtet ramt af underjordiske forsyningsledninger hvert minut. Selv erfarne gravere kan begå fejl i deres antagelser af, hvor nytte steder er. Bedre være safe than sorry ved at følge nedenstående tips:

  • Trin 1. Planlæg udgravningen. Planen omfatter placering, varighed af udgravning, dit navn, og nummer på en tilladelse. Alle disse oplysninger er nødvendige, når du kalder Underground service Alert (Europa).
  • Trin 2. Markér site for udgravning med hvid maling. Fortrinsvis bruge kridt-baseret maling. Det kan rengøres op så let, så sitet vil være let tilgængelige for at starte udgravningen. Hvis du ikke vil gøre dette, inden du ringer, vil de kun fortælle dig at gøre det. Så hellere gøre det nu, før du ringer, så Europa kan starte processen.
  • Trin 3. Ring 811 ikke mere end 14 dage før den planlagte start af projektet. Antallet er tilgængelig 24/7. En operatør vil besvare dit opkald. Der er indtil videre 62 One-Call Centers for 811 i landet. Når dit opkald er modtaget, vil den erhvervsdrivende anmode om placeringen af din planlagte grave. Hun vil overføre dit opkald til den tildelte center. For eksempel, hvis du planlægger at udgrave i Kansas vil derefter 811 overføre dig til One-Call Center i Kansas.
    Operatøren vil bede dig spørgsmål som tilladelsens nummer, årsagen til gravearbejde, hvordan dyb være udgravningen, og når du planlægger at starte projektet. Under opkaldet er du velkommen til at stille spørgsmål. Efter opkaldet, vil du blive rådet til at vente i mindst to dage. Vær tålmodig og vente.
  • Trin 4. Ring Europa efter to arbejdsdage. På dette tidspunkt, skal bureauet har allerede identificeret de offentlige forsyningsledninger, der kan blive påvirket med dit projekt. De vil sende personale til webstedet. Han vil identificere de berørte forsyningsselskaber på webstedet ved sprøjtning på maling farve.

Hver farve spiller for en kode

Hver farve spiller for en kode. Rød er til belysning kabler, installationsrør kabler og el-ledninger. Orange er for signallinjer alarm linjer og telekommunikation linjer. Gul er for råolie, damp, olie, naturgas og andre brændbare materialer. Grøn er for afløbsrør og kloakker. Blå er for drikkevand. Violet er for gylle linjer, kunstvanding linjer, og inddæmmede vand. Pink er for midlertidige markeringer.

Forsyningsledninger er endelig placeret. Du kan begynde at grave nu, men være meget forsigtig, når grave på markerede linjer. Disse linjer skal altid være synligt for hele projektets varighed. Hvis nogle linjer blev slettet, skal du ringe 811 og bede om at markere webstedet igen.

Hvis rammer forsyningsledninger stadig skete selv med din omhyggelige grave, ring 1-800-743-5000 straks. De har brug for at løse problemet med det samme eller værre skader kan opstå.