E2r

Sådan at købe en swimmingpool hånd skimmer

Et af de hyppigste problemer, som pool ejere står overfor, er bladene og andre typer af snavs, der kan sætte sig på puljen. Disse bliver langt mere vanskeligt at rengøre, når snavs er sunket ned til bunden af bassinet. Disse også kræve filtrene skal renses oftere. En af de nemme løsninger på puljer i områder, der bliver hurtigt snavset er swimming pool hånd forplove. Her er, hvad du skal overveje, når de køber denne pool vedligeholdelse udstyr.

Sådan at købe en swimmingpool hånd skimmer. Type af pool snavs.
Sådan at købe en swimmingpool hånd skimmer. Type af pool snavs.
  1. Type af pool snavs. Hvis blade og et par bugs er de sædvanlige syndere på overfladen af din pool, vil du kun behøver at købe en enkel og grundlæggende swimmingpool hånd hulske. Disse findes i de fleste pool levering butikker, og er de billigste. Disse har normalt en robust og let håndtag og en stor rækkevidde, der vil give dig mulighed for nemt afhente snavs. Hvis din pool bliver snavset hurtigere end andre puljer, prøv pool hånd forplove med større dækningsområder og finere net, der vil fange mindre bugs og snavs.
  2. Vægt. Næste overveje vægten af den pulje hånd skimmer, når de vælger. Hvis du køber produkterne fra en lokal butik, kontrollere vægten på dine hænder først og være sikker på at du er komfortabel, når ved hjælp af puljen skimmer. Nogle pool skimmers er tungere end andre. Den type materiale, med hvilket pool skummer lavet, samt længden af puljen skimmer håndtaget, vil alle bestemme vægten af skimmer.
  3. Net størrelse. Pool skimmers har også forskellige netto størrelser. For grundlæggende pool rengøring, vil den sædvanlige pool skimmer netto størrelse tilstrækkeligt. For puljer, der er tæt på træer eller som skygge fra træer, er der imidlertid større netstørrelser kræves for at samle så meget blade fra puljen som muligt, uden at skulle trække den pulje skimmer ud af vandet. Når du vælger pool skimmere dog være sikker på at kontrollere, hvordan nettet er fastgjort til pool skimmer. Sørg for, at nettet er dobbelt syet til cirkulæret hoop eller forstærket, da selv efterlader når de er våde kan veje en masse.
  4. Drejning skimmers. For folk, der kan leje pool rengøringsmidler, vil en grundlæggende skimmer gøre. Men hvis du vil rense overfladen af bassinvandet dig selv, bør du overveje at dreje forplove. Disse har bevægelige dele i krydset mellem puljen nettet og håndtaget, som vil give en sidelæns drejelig bevægelse, som du flytter pool skimmer i vandet. Drejelige bevægelse vil tillade dig at rense puljen med lettere, og er især nyttigt for folk med lavere rygproblemer.
  5. Fjernbetjening. Endelig kan du også købe pool forplove, der opererer via fjernbetjening. Disse typer af pool skimmers vil give dig mulighed for at minimere løfte vægte ud af bassinvandet, samt de gentagne bevægelser, du skal gøre, når rengøring puljen.

Bortset fra at købe pool rengøringsmidler, også overveje at få en beskyttende net over din pool til at fange snavs og skidt, før disse selv samle på puljen. Disse beskyttende net er især nyttigt, hvis puljen kun anvendes lejlighedsvis.