E2r

Sådan at lægge Bluestone fliser udendørs

Bluestone flise er et smukt og naturligt valg fra at bygge en udendørs gangbro eller terrasse. Selvom Bluestone kommer med basale lige kanter, kan du gøre din gangbro eller terrasse mere interessant ved at snappe eller bryde stenen, så kanterne ikke er symmetriske. Når du bestemme, hvor meget Bluestone du har brug for, er det tid at komme på arbejde.

Brug lidt tid om ud og bryde Bluestone den måde

Brug lidt tid om ud og bryde Bluestone den måde, du ønsker det skal se ud, når din terrasse eller gangbro er færdig. Når du har alle de placerede stykker, nummer dem med kridt. Tag et digitalt billede af de nummererede stykker af Bluestone mens de stadig er i de rigtige steder at henvise til, når du samle din terrasse puslespil. Du er nu klar til at begynde at forberede dit websted.

Sådan at lægge bluestone fliser udendørs. Brug lidt tid om ud og bryde bluestone den måde.
Sådan at lægge bluestone fliser udendørs. Brug lidt tid om ud og bryde bluestone den måde.

Hvor godt du er færdig med udgravning og forberedelse af stedet vil afgøre den endelige kvalitet og holdbarhed af dit Bluestone flise projekt, så tag dig god tid. Hvis du installerer en gårdhave, er det vigtigt, at det hældning væk fra huset, så afstrømningen ikke ender i din kælder. Grade dit websted til hældning omkring 1/8 "per fod. Brug en murer linje for at holde den rette hældning, så du ved, hvor og hvor dybt at grave. Dybden af dit websted vil variere afhængigt af den type jord, men som regel du nødt til at sikre, at du grave ned mindst seks inches.

Dernæst grave ud det øverste lag af snavs inde fra omridset af patio. Grave langt nok ned, så det øverste jordlag lag skifter til lysere brun eller gulbrun af jorden under, sædvanligvis 6-12 ".

Indstil stakes hver to fødder langs den kårede murer linje

Indstil stakes hver to fødder langs den kårede murer linje. Lav et mærke på bålet, hvor den møder jorden, så du nemt kan udskifte den, hvis den vælter. Sæt et hak i staven til at holde de tværgående strenge du vil tilføje. Kør krydse strenge at gøre et gitter på højden af murer linje, kontrol dybden af stedet og foretage justeringer, som du går, indtil udgravningen er i vater.

Put i 3 "af brolægger base

Put i 3 "af brolægger base, let drys med vand for at holde støvet nede, så hånd-tamp at komprimere basen. Sørg for at bevare den lønklasse, som du etablerede tidligere. Fortsæt med at tilføje brolægger base, stampemaskiner ned 3" base på en tid, indtil du er 2-1/2 "under den højde, du ønsker for din færdige gårdhave.

Indstil stakes hver to fødder langs den kårede murer linje. Put i 3 "af brolægger base.
Indstil stakes hver to fødder langs den kårede murer linje. Put i 3 "af brolægger base.

Dernæst tilsættes 1 "for at udjævne sand over bunden og glat det over hele bunden med en rive, før webstedet er 1-1/2" under højden det færdige gårdhave vil være. Igen, skal du følge den kvalitet af sitet.

Det er tid til at sætte stenene

Det er tid til at sætte stenene. Brug dine digitale billeder som en guide, skal du placere de nummererede sten på nivellering sand overensstemmelse med mønsteret. Arbejde en række ad gangen, placere de større stykker af Bluestone først. Vær opmærksom på, at hver sten er plan og flugter med sin nabo for at undgå at snuble. For at indstille sten, strejke med en gummihammer. Må ikke gå på dit projekt indtil alle Bluestone er blevet indstillet.

Derefter fyldes i leddene

Derefter fyldes i leddene. Fugt hele projektet ned med vand for at hjælpe med at holde fliserne på plads. Brug en haven skovl til at fjerne overskydende sand mellem hver sten og erstat den med en lille mængde af snavs du udgravet tidligere. Fej dit projekt med en push kost for at fjerne alle rester sand, skidt og snavs. Brug mos (eller et andet anlæg, som vil tåle at blive trådt på), dyppe et stykke ind i en spand vand og tryk derefter på mos i samlingen mellem Bluestone. Fortsæt, indtil hvert led er fyldt.