E2r

Sådan at lægge en væg tilføjelse i din garage

Garagen er et af de første dele af huset, der er konverteret ind i et rum, hvor familien beslutter at ekspandere. En af grundene til garagen er normalt vælges til dette formål, er fordi det er allerede en del af huset. Det er meget nemmere at bygge et rum ind i garagen, end at skabe en udenfor huset. Du behøver ikke længere at beskæftige sig med ekstra gulve, ekstra tagdækning, om en fond, et cetera. Når du placerer en mur kommer, men vil du nødt til at måle ud af væggen meget omhyggeligt. Her er hvordan.

  • Oprettelse af linjen. Først og fremmest, er du nødt til at bestemme placeringen af muren. Væggen skal altid være vinkelret på det rum, du forsøger at skabe. At afgøre, om væggen er vinkelret, bliver du nødt til at bruge en firkant for at afgøre, om væggen vil danne en halvfems graders vinkel i forhold til de andre vægge, du bygger. Brug et stykke kridt til at tegne linjen på gulvet. Ved hjælp af en kridt vil tillade dig at slette eventuelle fejl, du kan gøre. Når du har bestemt, at den er vinkelret, kan du begynde at genskabe den linje på loftet.
  • Opret loftet linje. Så du vil have en mur, der er perfekt lodret såvel som vandret, skal du sørge for, at dette loft væg over layout svarer perfekt til gulvet. For at gøre dette, gøre brug af en lodline. Hvis lodlinie falder i en nøjagtig lodret linje, fra alle sider, så vil du vide, at din væg vil svare til den linje, som du vil trække på loftet. Igen, brug et stykke kridt til at markere linien på loftet.
  • Anbring bundpladen. Efter tilføjelse i linjerne, er det næste skridt at tilføje i bundpladen. Bundpladen vil blive betragtet som grundlaget for din væg. Som sådan skal det være lavet af høj kvalitet træ, der er blevet behandlet med højtryk. Disse typer af tømmer er normalt meget dyrere, men de er også modstandsdygtige over for vand. Dette er vigtigt, så du ikke behøver at bekymre sig om at underminere styrken og integriteten af muren, som du er ved at opbygge, selvom vandet sker for at oversvømme ind i garagen. Tilføj leddene i bundpladen og derefter søm dem på plads.
  • Tilføjelse stutterier. Når bundpladen er installeret, kan du begynde at installere knopperne ind i din væg. Når du installerer stutterier, sørg for at du lader nogle plads til en dør, som du må installere i fremtiden. Du kan ikke installere døren efter du har placeret stutterier, da du bliver nødt til at pakke piggene forfra. Sørg for at du lag og stak pigge på toppen af hinanden.

Efter udlægning af studs

Sådan at lægge en væg tilføjelse i din garage. Oprettelse af linjen.
Sådan at lægge en væg tilføjelse i din garage. Oprettelse af linjen.

Efter udlægning af knopper, kan du begynde konstruere selve væggen. Med disse trin, bør du være i stand til nemt og hurtigt at oprette en væg tilføjelse til din garage. Sørg for at du stadig efterlade nok plads til din bil skal parkeres i.