E2r

Sådan at male det indvendige af huset til at sælge

Forestil dig, at du ønsker at købe et nyt hus

Forestil dig, at du ønsker at købe et nyt hus, forestille måske du er på udkig efter din drømmebolig. Hvad ville det se ud? Det ville se hjemlig og varm, ligesom det ventede på dig hele tiden. Nå, huskøbere overalt er på udkig efter den samme følelse, når de går ind i et hus, de tjekker. Hvis du ønsker at sætte dit hus derude på markedet, bør du ud store tanke i malerarbejde det indvendige af dit hus for at gøre det ser pænere og give den et frisk lag. Desuden kan en ny maling gøre dit hus føles nyt. Ved malerarbejde hus interiør du giver dit hus en ansigtsløftning: du vil tage væk pletter og Pock mærker og give en makeover at en homebuyer ville sætte pris på, og som ville helt sikkert bump op dit hus værdi.

  • Vælg en maling farve til dit interiør. Du tror måske, at det er et godt valg til at bare male alt over med hvid eller off-white creme farve. Tag dette øjeblik til at tænke igen. Brug hvide vil ikke kun gøre din interiør føles varmt og hyggeligt, men det vil heller ikke vise detaljerne i værelset. Hvad du ønsker, er at tilføje karakter og at gøre rummet føler sig trygge og behagelig for øjnene. Derfor, at vælge den rigtige maling farve til dit interiør, er du nødt til at tage hensyn til de typer og farver af andre faktorer, såsom gulve, design af vinduer og døre. Hvis du har trægulv, skal du vælge en maling farve, der supplerer skyggen, hvis du har moderne design accenter, du måske ønsker at overveje varme pastelfarver. Som en tommelfingerregel, holde sig væk fra mørke maling farver, da det vil gøre rummet føles tung. Også male loftet en lys farve til at tilføje belysning til rummet.
  • Ryd rummet og dækker, hvad der bliver efterladt. Tag alt, hvad der kan tages ud og dækker alt, hvad der ikke kan flyttes. Det ville være en katastrofe, hvis dine møbler får maling på dem ved et uheld. Så hvis du kan, bør du flytte dem, eller i det mindste gøre sig den ulejlighed at dække dem op.
  • Fjern accenter og hardware. Det ville være nemmere at rydde op og male, når du tager ud af alle hardware som søm, dørhåndtag og andre ting, der kan være udstående
  • Rengør rummet. Rengør vægge og lofter, feje gulvet, og tør alle overflader. Når du begynde at male, du ikke ønsker nogen støv og skimmel til at komme i din måde.
  • Start maleri! Bevæbnet med din maling, rulle og pensel, male rummet starte. Vær sikker på at få alle de krinkelkroge også. TIP: Du kan bruge økologisk maling, som ikke kun er miljøvenlige, og det lugter meget mindre også. Så dine interiør vil ikke have lugt af maling, og det er et plus for boligkøberne, fordi det vil vare længe, og det er let at rengøre.

Sådan at male det indvendige af huset til at sælge. Vælg en maling farve til dit interiør.
Sådan at male det indvendige af huset til at sælge. Vælg en maling farve til dit interiør.

Sat tilbage hardware og møbler. Når malingen er tørret, kan du begynde at sætte alt tilbage, du har taget ud af rummet.

Nu har du en nymalet interiør, der ser frisk og klar til at møde potentielle købere.