E2r

Sådan at male en dekorativ fugl hus

Hvis du elsker maleri

Hvis du elsker maleri, fugle og håndværk, så du kommer til at elske at male et dekorativt birdhouse. Det er en fantastisk måde at frigøre din kunstneriske kreativitet og lave smukke og dekorative accent stykker i dit hjem. Det er en sjov aktivitet at gøre ved dig selv eller sammen med dine venner eller børn.

Sådan at male en dekorativ fugl hus. Bestem et tema eller ordning.
Sådan at male en dekorativ fugl hus. Bestem et tema eller ordning.

Her er hvordan man kan male en dekorativ birdhouse.

  • Få en birdhouse. Hvis du ønsker at komme i gang med dette projekt, den første ting du behøver, er en birdhouse at male. Du kan vælge at lave en selv, hvis du har materialerne. En anden mulighed er at købe færdigsyet og formonterede birdhouses du kan købe på håndværk butikker og nogle gange endda hjemmet og haven sektion af flere populære butikker. Find en størrelse og udformning du ønsker. Hvis du ønsker at udfordre dig selv, finde noget lidt indviklet.
  • Bestem et tema eller ordning. Når du kigger på den birdhouse, beslutte, hvordan du vil have det endelige produkt til at se ud. Vil du have det at blive iøjnefaldende? Hvis det er tilfældet, skal du bruge dristige farver som rød, blå og gul. Hvis du ønsker at gøre birdhouse har en blød land appel, kan du ønsker at holde fast i hvide og andre bløde dæmpede farver. Beslut, om du ønsker at sætte mønstre på birdhouse og andre dekorative elementer.
  • Forbered din maling. Det er tid til at komme i gang! Bring de maling farver, du får brug for. Har en blanding palet, nogle klude eller papirservietter, forskellige størrelser børster og en kop med vand. Brug en gammel skjorte eller sat på en forklæde til at beskytte dit tøj fra maling. Også, hvis du vil kopiere et billede, bringe billedet ud og lægge den ved siden af birdhouse til at fungere som din guide.
  • Start på en del af væggene. Med din pensel, få lidt af maling, du har klemt ned på din palet. Tilføj en smule vand for at få den rigtige konsistens. Anvende maling på overfladen. Vær ikke bange for at begå en fejl. Du kan altid tørre det af eller dække den med en anden farve.
  • Gør taget. Når væggene er færdig, kan du gøre taget. Når du begynder at bruge en anden farve, skal du passe på ikke at få nogen drypper på andre dele. Hvis du gør, skal du tørre det højre væk med en fugtig klud.
  • Mal detaljerne. Når du er færdig med størstedelen af huset, er det tid til at male ekstramateriale. Brug en anden farve til grænser. Beslut, om du ønsker at tilføje nogle stenciled blomster, stjerner eller andre søde elementer.
  • Lad malingen tørre. Når du er færdig med den endelige slag, lad birdhouse hvile på et tørt område. Placer den ved et vindue for at lade solen tørre det.

Voila! Du har nu en dejlig og sjov dekorative birdhouse

Voila! Du har nu en dejlig og sjov dekorative birdhouse. Du kan indstille, hvad du har malet udenfor i din hard eller haven. Det vil tilføje så meget charme til din værftet. Du kan også indstille birdhouse op i fronten langs din hæk eller potteplanter. Det er sikker på at være en gade prop, da det er en sjov og finurlig stykke!