E2r

Sådan at male farvede trim

Har du nogle gange ønske, at din gamle farvede trimmer ser anderledes

Har du nogle gange ønske, at din gamle farvede trimmer ser anderledes? Hvis du er træt af din kedelige træ trimmer og vil gerne give den et frisk, sprød udseende, bare strip off den gamle finish og male det. Maleri gamle trimmer kræver nogle flere skridt end blot at male nøgne træ, men projektet er stadig meget nemt og kræver ikke nogen særlige kvalifikationer. Bare følg disse trin og tips i prepping din farvede træ trim selv, men stadig få resultater, der ser professionelt udført.

  • Ru overfladen af din trim. Dette trin er ikke at fratage den eksisterende finish fra overfladen af din trim. Let gnide ned træramme med en slibning svamp. Vælg den svamp, der har fine sandkorn. Hvis dette ikke er tilgængelig, kan du bruge en sandpapir med 220-grit som en erstatning. Støvsug støv og tør slibes trim ned en fugtig klud. Påfør et tyndt lag flydende deglosser eller slibemaskine og tør hele overfladen en gang mere med den fugtige klud.
  • Cover udsatte sømhuller, revner og ujævne samlinger med kit. Når overfladen er blevet slebet, vil du være i stand til at se, om negle huller er blevet kittede tidligere. Du vil også bemærke eventuelle revner eller huller i leddene. Du er nødt til at løse dette ved at anvende spackling at dække huller og huller. Udglatte kit ved hjælp af en spartel. Til dette projekt, er det stærkt anbefales, at du køber males kit eller caulk lavet specielt til træ. Vent, indtil kit sæt, før slibning den glat sammen med resten af overfladen af din trim. Støvsug støv væk.
  • Prime trim overflade. Hvis der er nogen dele af trim, som du ønsker at forblive umalede, dække dette med malere eller maskering tape. Forbered arbejdsområdet ved at placere gamle aviser på gulvet. Maling på et tyndt lag olie-baseret, sandable primer. Rådfør emballagen at bestemme, hvor længe du skal vente, før du går videre til næste trin.
  • Slib overfladen igen. Når primeren tørrer, sand træ trim med meget fint sandpapir. Du vil vide, at primeren er klar til slibning, når du observere hvidlig støv, når man gnider en test område. Hvis det endnu ikke er helt tørt, vil primeren blive gnedet i små, klæbrige bolde. Gnid ikke for hårdt, især på kanterne, ellers kan du måske sand gennem din primer. Fugt en tyk, ren klud med en lille mængde af deglosser og tør støv på slebet overflade.
  • Coat trim med olie-baseret, højglans maling. Til denne maling job, er det tilrådeligt at investere i høj kvalitet, pensler, der ikke udgydt. Hvis du vælger at købe nye pensler, skyl dem først i tyndere før brug. Dette trin vil ikke kun fjerne enhver fedt fra din pensel, vil det også hjælpe slippe af løs børster, der kunne ende med at sidde fast på vores finish. Genbrug ikke børsten, som du brugte til påføring af primer. For at slippe af penselmærker, kan du blande din olie maling med Penetrol. Dette er et tilsætningsstof, der hjælper udglatning af malingsfilmen. Læs vejledningen på beholderen for at finde ud af at gøre malingen løsning. Vent i to dage, eller indtil oliemaling er helt tørt, før slibning det igen. Brug en meget fine sandkorn slibemaskine at klargøre overfladen til et andet lag af maling.

Fjern malerens tape, før det sidste lag maling tørrer

Sådan at male farvede trim. Ru overfladen af din trim.
Sådan at male farvede trim. Ru overfladen af din trim.

Fjern malerens tape, før det sidste lag maling tørrer. Hvis du venter for længe, du kan skalle den nyligt påført maling sammen med tape. Ved oprydning, undgå at ryste løs støv, som du oprettede fra slibning af træ trim. Støvet vil holde sig til maling, skæmmer overfladen af din trim.