E2r

Sådan at sætte op en svejset - trådhegn

Følelse af sikkerhed ikke behøver at komme i en heftig pris

Følelse af sikkerhed ikke behøver at komme i en heftig pris. Ved at have de rigtige materialer du kan sætte op en kant, der kan beskytte din familie, husdyr, have og endda kæledyr. Læs om at vide måder om, hvordan du kan sætte din helt egen svejset trådhegn perimeter, der kan give dig let i sindet.

Sådan at sætte op en svejset - trådhegn. Forbered dine materialer.
Sådan at sætte op en svejset - trådhegn. Forbered dine materialer.
  • Forbered dine materialer. Alt hvad du behøver for at få dig i gang, er målebånd, T stillinger, metal hegn slips og efterfølgende hammer. Du kan få disse til enhver isenkræmmer.
  • Mål dit område. For at din konstruktion skal være problemfri du har fået at få alle vinkler korrekt. For at gøre dette skal du vælge din start punkt og begynde at måle fra at stedet. Sæt en markør, så du ikke bliver forvirret. Du kan bruge en sten, træ eller noget, du kan finde inden for din rækkevidde. Fortsætte med at måle, indtil du har dækket alle hjørner. For at sikre at alle sider selv, er at måle den diagonalt. Dimensionerne skal være den samme, hvis ikke så justerer dine markører. At måle, hvor meget wire du får brug for hele området, måle alle sider af din hegn.
  • Monter din T post. En pointer til at overveje, før du installerer din T indlæg er at vide, hvor høj du vil have din hegnet skal være. De stillinger altid nødt til at have en 2 tommer ydelse. Så hvis du planlægger at have en 3 meter højt hegn så dit indlæg skal måle 5 meter. Med hensyn til afstanden af hvert indlæg, er det ideelt at Indstil 8 til 10 meter tillæg. Således vil antallet af stillinger, du har brug være meget afhængig af, hvor stort dit område er. Stolperne skal også drives 2 fødder på jorden. Brug dit indlæg hammer til fast plante din T post. Du kan også bruge en stålpæl driver. For at kontrollere, om dine indlæg er i samme højde, binde en snor på dit første indlæg videre til den næste. Hvis linjen er lige så du fik alt rigtigt, hvis ikke så er du måske nødt til at køre nogle af dine indlæg sværere at jorden eller du måske nødt til at trække noget af det op.
  • Vedhæft din trådhegn. Det bedste ved svejst tråd er, at de er kompakte og stive derfor ingen strækning er nødvendig. Bortset fra det svejset tråd er konstrueret af materialer, der ikke let rust. Det er også modstandsdygtigt over for vind brud eftersom luft kan passere gennem det nemt. For at få dig i gang bare læne din rulle ledning mod baren. Ved hjælp af dine metal bånd sikrer din wire mod post fra toppen, så midten, hele vejen til den nedre del. Binde begge ender af metal bånd fast. Du kan bruge enhver knotting teknik, du foretrækker. Når din tråd er knyttet til dit første indlæg, langsomt og forsigtigt oprulle din wiren, indtil du kommer til dit næste indlæg. Bind det igen til dit andet indlæg og holde gør dette, indtil du har dækket hele partiet. Hvis du har overskydende ledning bare bruge wire neglesaks til at trimme reservehjulet.

Nu, er du klar det er helt op til dig, hvis du ønsker at gøre det mere smukt ved at tilføje nogle farve. Men mere end noget andet, sikkerhed for, at din plads er beskyttet, er mere end nok til at holde dig smile fra øre til øre.