E2r

Sådan beskære en dværg træ

En dværg træ er perfekt, hvis det, du har, er et lille hjem frugthave

En dværg træ er perfekt, hvis det, du har, er et lille hjem plantage. Du kan nemt tage sig af det, da det ikke kræver meget plads. Også, behøver du ikke at bekymre dig om sourcing en stige. Du kan bare for rækkevidde for de frugter, hvis du har brug for at høste dem.

Her er nogle tips, hvis du har brug for at beskære en dværg træ:

Sådan beskære en dværg træ. Tjek din dværg træet rodstok.
Sådan beskære en dværg træ. Tjek din dværg træet rodstok.
  • Tjek din dværg træet rodstok. Grundstammen kommer til at afgøre den slags omsorg for din dværg træ. Det er også kommer til at vejlede dig om, hvordan at plante den. Lær mere om forskellen mellem en semi-dværg træ og en sand dværg træ. Fokus på de egenskaber rodstok.
  • Hvis det, du har, er en semi-dværg træet, tild en større plads. Du bør plante det mindst 15 meter væk fra den tidligere træ. På den anden side, hvis det, du fik, er en sand dværgtræ plante det mindst 8 meter væk. Du kan også tjekke de specifikke instrukser fra planteskolen, hvor du har fået din dværg træ.
  • Vide, hvornår at beskære din dværg træ. Lad din dværgtræ at vokse i et stykke tid. Giv det omkring et år. Vent, indtil den begynder at gro knopper. Eller du kan vente, indtil det er omkring to meter høj. Igen, tjek for opblomstringen af knopper.
  • Når din dværg træ er klar til at blive beskåret, så tjek grenene. Identificer de ældre - de grene, der er vokset i mindst et år. Skær dem tilbage. Efterlad omkring halvdelen af hver gren. Den beskæring vil tillade nye filialer at spire ud. Sørg for, at i hvert beskæres filial, der er mellem tre og fire knopper blomstrende. Hvis en filial, har ekstra knopper, slippe af med dem. Du kan gnide dem med tommelfingeren.
  • Lær at tage sig af din dværg træet efter sin første beskæring. Vent til den tredje vinter efter du har beskåret dit dværg træ. Derefter begynder at markere de vigtigste afdelingerne, der har spiret. Du kan nemt identificere dem. De er generelt lange, måske mellem 1 'og 1 ½' fra hinanden. De ofte peger udad. De har heller ikke krydse med andre grene fra midten af din dværg træ. Må ikke røre dem. Fortsæt ved at tjekke de yngre grene. Beskære dem. Sørge for, at mindst fire knopper er tilbage på deres hovedstammen.
  • Investere på kvalitet beskæring værktøjer. Kig efter en anstændig par kuttere. Du kommer til at bruge det i lang tid. Så det er helt sikkert mere praktisk at få en, der passer til dit budget og på samme, den opgave, du skal udføre opfylder. Du ønsker ikke at ende med at knuse de grene af din dværg træ. Gå efter et par gode kuttere.

For bedre resultater

For bedre resultater, planlægge beskæring din dværgtræ årligt. Beskæring vil gøre din dværgtræ sundere. Det vil også sikre et godt udbytte. Formlen er enkel. Beskæring hjælper med at balancere vedvarende vækst og produktiv høst. Det holder din dværgtræ at være i god stand.