E2r

Sådan installerer du gangbro belysning: lav spænding og sol belysning

Opret en fantastisk bane med disse udendørs lys indstillinger

Tænde en passage kan være en forholdsvis nem opgave afhængigt af typen af lys, der er valgt. Der er to grundlæggende typer af lys, som du kan vælge til en gangbro. Den første og nemmeste er sol belysning , og den anden er lav spænding belysning. Lavspændings lys vil kræve lidt mere arbejde og penge, men det endelige udbytte er større.

Med sol gangbro belysning, er din sværeste beslutning at vælge udseendet af dine lys. Soldrevne lamper kræver meget lidt samling, typisk du indsætte pære og lyset er klar til værftet. Da der ikke er nogen ledninger til at forbinde, sol gangbro belysning er valget af de fleste gør-det-selv.

Lav spænding belysning er lidt mere vanskeligt. Men får du en bedre overordnet belysning langs din vej, fordi gangbro lysene ikke dæmpes som natten går på. Du kan købe en sti lys kit til at få alle dine nødvendige elementer, den undergang er, at jo længere din vej, vil det mindre effektive et kit være.

Lights generelt kommer i to forskellige wattager - 20 eller 30. Jo højere watt, jo lysere dit lys vil være. Tråden er nødvendige for lyset kommer i forskellige sporvidder. Jo lavere tallet er, jo længere kan gå med din belysning og jo større antallet af lys, du kan vedhæfte. 12 gauge ledning er standard for de fleste boligejere, men for et større job, vil jeg anbefale 10 gauge wire.

Transformers har et samlet beløb på watt, at de kan håndtere, og de mere lys, du ønsker, jo større transformer, som du får brug for. Den grundlæggende tommelfingerregel er én lys for hver fem meter. En simpel matematisk ligning vil hjælpe med at bestemme hvilken transformer er det rigtige for dig. For eksempel, hvis hver lys er 20 watt (anbefales), og du har en 20 fods gangbro skal du 4 lamper. Med fire lys, bruger du kun 80 i alt watt. Du skal bruge en transformer, der producerer mere end 80 watt. Fangsten her er længden af din tråd. Tråden skal løbe fra transformeren til lysene. Hvis afstanden er lang, vil du nødt til at have et større transformer, fordi du mister magten videre lysene er fra transformatoren.

Nu skal du huske at transformere er opdelt i én eller flere stationer. Hver station er en brøkdel af den samlede watt i en transformer. En 300 watt transformer har to stationer, der hver er i alt 150 watt. Dette er afgørende, når man planlægger ud af din belysning, fordi det bestemmer antallet af lys på hver ledning. Går tilbage til vores eksempel, ville du kun behøver at bruge én station af en 300 watt transformer. For en længere passage og mere lys, skal du ændre, hvordan tingene gøres.

Her er hvordan man opsætter lav spænding sti belysning. Lad os sige du har en 300 watt transformator og 12 lyser (20 watt pr lys), og vi vil bruge 12 gauge ledning til dette eksempel.

  • Udlæg to strenge af tråd, en på hver side af din vej, og sørg for, at tråden strækker sig fra din sidste lys til din transformer.
  • På din transformer, skrue skruerne på begge stationer.
  • Tag enderne af begge ledninger og skære dem ned i midten, hvilket giver dig to individuelle tråde. Nu strippe det sorte plastbelægning off, mens omkring 5/8 af en tomme eksponeret på hver af trådene.
  • Anbring den blottede ende under kobberpladen fastgjort til transformer skrue og erstatte skruen tilbage i transformeren med wiren mellem pladen og transformeren.

Nu hvor din tråd er knyttet til din transformer, er det tid til at fastgøre lys til tråden.

  • Sti lys er generelt sat sammen, når der købes, hvis ikke, skal du følge instruktionerne, der følger med lysene.
  • Fastgørelse af lys til din tråd er enkel. Hver lampe har to klemmer, der kommer ud fra bunden. Placer en klemme på hver side af din tråd og presse dem sammen. Wiren skal være i mellem dine skruetvinger og klammerne låst ind i hinanden.
  • Nu tilslutte din transformer og tænde den. Dine lys skal være tændt. Hvis de ikke er, så tjek din forbindelse mellem wiren og lyset, og det kan ikke være stramt nok. Et andet sted du skal tjekke i pæren - det kan blive brudt.
Sådan installerer du gangbro belysning: lav spænding og sol belysning. Fastgørelse af lys til din tråd er enkel.
Sådan installerer du gangbro belysning: lav spænding og sol belysning. Fastgørelse af lys til din tråd er enkel.

Tjek både udendørs lys indstillinger, før du vælger lav spænding eller sol sti lys. De har begge producere nice udendørs belysning så beslutte, hvilket vil være den mest effektive for din gangbro. Ved at følge disse enkle trin, kan du installere din egen gangbro belysning. Held og lykke!