E2r

Sådan installeres en stålvask

Der er to grundlæggende typer af stålvaske: undermount og selvstændige rimming. The Undermount anvendes i installationer, hvor bordpladen materiale er det samme hele vejen igennem såsom granit eller en fast overflade (dvs. Corian). Det er normalt installeret af køkkenbordet fabrikanter på grund af ansvar boring tælleren materiale til ankre, der skal bruges til at montere vasken. Efter at Undermount sink er fastgjort til C-top, resten af installationen er den samme som den selv-rimming sink, som er den type anlæg, der vil blive beskrevet her.

 1. Bestem din vask konfiguration og finish. Der er et par muligheder i rustfrit stål slutter med de mest populære er den børstede og spejl finishes.The spejlblank finish er meget lys og skinnende, men som du ville forvente, det viser vandpletter meget nemt.

  Kvaliteten af en vask bestemmes også af tykkelsen af stålet (kendt som gauge af stålet) - jo lavere antallet af profilet af tykkere materiale. Typiske gauges spænder fra 18ga til 22ga.

  Typiske boligområder dræn kommer i en enkelt, dobbelt eller tredobbelt skål konfiguration med skålene med ens eller forskellig størrelse afhængig af forbrugernes behov. Nogle dræn komme med en lille skål lavet til at rumme en fødevare bortskaffelse.

  Dræn kommer boret for den specifikke hane er installeret på den. Afgørende faktorer er, om hanen er enkelt eller to håndtag, en sprøjte inkorporeret i tuden, eller der er en sæbedispenser, der alle vil bestemme, hvor mange huller du skal udstanses af vasken.

  Bemærk: De fleste programmer har Blandingsbatteri monteret på køkkenbordet på et Undermount vasken og vandhanen er monteret til vasken på den selv-rimming vasken.

 2. Skåret ud køkkenbordet (laminat eller fast overflade). Hvis din køkkenbordet bliver fremstillet til dig, vil fabrikator gerne skåret ud i vasken for dig for et beskedent gebyr. Du skal kun aflevere vasken skabelon (findes i boksen) eller synker sig selv, hvis der ikke er nogen skabelon. Mange fabrikanter har et bibliotek med skabeloner og lad dig faxe over din model #.
  Sådan installeres en stålvask. Bestem din vask konfiguration og finish.
  Sådan installeres en stålvask. Bestem din vask konfiguration og finish.

  Mærk din cutout på c-top med skabelonen, hvis du skærer det selv. Hvis du genbruge en vask og ikke har en skabelon, og marker derefter bredden og længden af din vask på c-top, være omhyggelig med at kopiere radius hjørner. Nu gør en anden linje 1/2 "på indersiden. Brug et kompas indstillet til 1/2" og følg omkring udenfor linje med det punkt. Tør din første, større linje.

  Ved hjælp af en smule større end din stiksavklinge, 3/8 "til 1/2", er normalt god, bores to huller er placeret i en af de modstående hjørner, og sørg for, at dit hul forbliver inde i linjen. Med afdækningstape, masken omkring omkredsen af linjen for at beskytte c-topoverflade.

  Sæt puslespil i et af hjørnerne et snit mod det ene hjørne og derefter bruge samme hul til at arbejde i den anden retning. Sørg for at understøtte udskæring på den modsatte ende, før færdigbehandling den endelige cut, så vægten af materialet ikke fastgøres stykket for tidligt.

 3. Monter vasken. Lave flere lange "reb" af blikkenslager er kit ved at tage en kugle af det i hånden og spinding den mellem håndfladerne. Anbring de lange stykker kit omkring kanten af udskæringen, der forbinder dem i en kontinuerlig forsegling.

  Saml vasken, og sæt den ind i hullet. Hvis hullet er skåret lige, vil det være 1/2 "mindre end vasken, og kanten af vasken vil skubbe ned på blikkenslagers kit.

  Kravl under vasken med ryggen på kabinettet bunden, nå op og glide klip i rillerne på undersiden af vasken rand. Ved hjælp af en spalte skruetrækker eller en topnøgle, alt efter hvilken type klip De har, spændes ned på skruerne, indtil de begynder at bide i bordpladen, trækker vasken tæt og normalt presse nogle af kittet på oversiden.

 4. Plumb i afløbet. Installer et kurveventil (normalt sælges separat) i hullet i bunden af vasken ved at sætte ned en anden "reb" af kit omkring afløbet hullet derefter skubbe kurven ned i kit, presse nogle ud. Flere vil presse ud som du stramme møtrikken på kurven på undersiden af vasken.

  Brug rørformet messing eller PVC afløbsrør fittings, startende med en tailpiece fra kurven, ind i en p-fælde (hvis afløbet er ved væggen) eller en s-fælde (hvis afløbet er på gulvet) og spænd slip nødder 1:e i hånden. derefter med en stor kanal låse Overspænd ikke som messing og plast nemt kan fratage ud ødelægge trådene.

  Tilslut den mad bortskaffelse i stedet for en kurveventil hvis det er nødvendigt

 5. Hook op vandhanen. Der en tonsvis af vandhane producenter derude, der har deres egne idiosynkrasier i deres anlæg. Der er nogle fællestræk, selv om.
  Bemærk. Skåret ud køkkenbordet (laminat eller fast overflade).
  Bemærk. Skåret ud køkkenbordet (laminat eller fast overflade).

  Monter vandhane til vasken. Nogle vandhaner kommer med en pakning, der stopper vandet i at løbe mellem vasken og vandhanen. Hvis din ikke kommer med en pakning, den benytte blikkenslagers putty omkring vandhane huller før montering, trykke på hanen i kit.

  Forbinde de varme og kolde fødeledninger fra vandhanen. Nogle vandhaner har forsyninger tilsluttet til dem, og kan fastgøres ret til stopventilerne inde i kabinettet, og nogle har brug for forsyningsledninger føjet til dem.

 6. Ryd op. Ved hjælp af en lille skruetrækker eller noget lignende, skubbe kanten af skruetrækkeren omkring kanten af vasken, grave ud af det overskydende kit

  Gentag denne proces for kurvene og vandhane bund hvis det er nødvendigt.